Sydney Sunday

Satte faktiskt klockan och gick upp ganska tidigt igår(söndag)! När jag kom hem i lördagsnatt så var jag så hungrig att jag åt upp mina två sista mackor jag tänkt spara till frukost. Haha. Skypade då även med mamma och pappa, var jättehärligt att se er igen! Kan inte förstå att det gått en hel månad. Känns jättekonstigt, som igår samtidigt som det känns som en evighet sen. Och Ozzy var så söt när han nästan fick syn på mig i datorn... :')
Iallafall, igår, satte klockan gick upp skapligt och sen gick jag faktiskt och lyxade till det med en ordentlig frukost på cafeet vid YHA, vandrarhemmet vi bodde på första nätterna. En omellett och toasts och juice. SÅ värt det!! Njöt till 100% av varje tugga! Ska försöka göra det till en tradition, lyxfrukost på söndagar. Det kan jag leva med! Trött på bröd, så nu har jag gått över till havregrynsgröt. Kan inte förstå hur jag kunde glömma gröt? Jag som faktiskt gillar det har tryckt i mig äkliga billiga mackor, tokigt det är de ändring på nu, haha ändå billigare med gröten så de är gött!
Efter min lyxfrukost tog jag en promenad igen. Promenerar mycket, men det är så härligt! Blev en tur ner till Darling Harbour den här gången, fint.






Saturday!

Lördag då, vaknade klockan ett av att solen sken! Haha kändes ju inte speciellt bra. Sova bort halva dagen när de för en gång skull var bra väder. Nåja for upp fixade till mig och tog en promenad. Promenerar väldigt mycket nu om dagarna, men det är så härligt att bara strosa runt! Gillar Sydney, helt klart en av de trevligaste storstäderna jag besökt!
Var ute några timmar in jag gick tillbaka för att fixa mig lite, blev inbjuden på film och chips kväll hos göteborgarna! Blev iochförsig kakor och kortspel istället haha men det var roligt, och härligt med lite omväxling mot alla utgångar som lätt blir! :D

titt så mysigt vi hade det, med ljus och grejjer!


Och eh eftersom jag lovade Minna att ta lite hur jag ser ut bilder, here we go! Det här hade jag på mig. Och nerkavlade knästrumpor för att jag inte hittade några vanliga haha. :)



Haha inte så lätt att ta bilder på sig själv så ursäkta för lite fjortisvarning med spegelbilder. Inte lätt att göra alla nöjda ni vet!
Och när jag ändå är igång och slänger upp bilder, mamma här ser du lite bättre hur jag ser ut i håret nu! Dock ser jag visst VÄLDIGT blek ut här, riktigt så illa är de inte hehe vill gärna säga att lite mer färg har jag i ansiktet! Så ni vet!


En himla massa text och svammel om de senaste dagarna!

Jahopp vad har hänt sen sist, haha nu har det gått ett par dagar igen...
I tisdags när jag sist skrev så hann jag även med en fika med en glad göteborgare jag mötte ute förra helgen, mycket trevligt! Sen flöt dagarna på fick jobba onsdag, torsdag och till och med fredag! Dock var torsdagen en av de värsta dagarna nånsin. Fick sån jäkla migrän att jag till och med nästan kräktes på jobbet innan jag slutade och fick åka hem. Började som vanlig huvudvärk strax före lunch och tänkte att äsch de går väl över när jag ätit, men under eftermiddagen blev de bara värre och värre.
Dock strax innan jag slutade så sa chefen "jenny, du kan vara ledig imorgon, de andra kan jobba de är okej!" gött!! skönt att få vila tänkte mitt lata jag haha.
Somnade på tåget hem sen upptäckte jag att jag hade tre missade samtalet från företaget, och sen ringde det igen och de ville att jag skulle jobba endå. Ja men det är bra med pengar! Dryga ut reskassan. Är svindyrt att bo i Sydney över jul och nyår så jag jobbar tacksamt på!
Bara det att när jag kom dit kl 8 i fredags var det bara jag och en tjej till där... och bara jag som fick plocka order hela dagen och chefen "sa till de andra att de inte behövde komma bra va nu kan du jobba jättelänge få mer timmar och pengar! Du kan nog jobba ända till fem!"
!"#¤%&/ wtf vem vill jobba till fem en fredag?!
Haha, blev lite halv deprimerad en stund men sedan kom andra chefen och sa att de inte hade mer att göra så kunde få gå vid tre! Mycket bättre!
Så då for jag hem till hostelet fixade mig, och efter lite snurr hit och dit så mötte jag upp göteborgarn, som för övrigt heter Markus, och hans två vänner för lite biljard och öl. Mycket trevligt! Det hoppas jag vi gör om, jag var för övrigt galet duktig, satte flera bollar och fattade ingenting haha.
Sen skulle jag möta upp de andra jag hängt en del med men fick ett samtal från andra Marcus att  han inte kom in på Sidebar så drog hem istället, haha vissa gick ut lite väl hårt tidigt så att säga.
Men de var okej, danssugen som jag var drog jag ändå vidare till sidebar och mötte Tobias och en tjej jag tror heter Sam, och så Callum, så dansade vi bort ett par timmar.
Avslutade kvällen på hostelet med två fulla killar som fortfarande var igång och festade endast klädda i illgröna kalsonger och som försökte sno min pomme. Men det var okej de var rätt roande faktiskt haha.
Dock var de väldigt skönt att sova efter en lång dag så vaknade inte förrän vid 13(!!) i lördags(igår).
Gött :))

Queen Victoria Building

Så, jobbade igår, då sa chefen att jag skulle få jobba idag med men att han skulle ringa senare och bekräfta vilken tid. Men han ringde aldrig, så ja jag gick upp imorse och försökte ringa dem men inget svar. så var ju bara att ta tåget dit ifall att. Tänkte att det är bättre att åka dit i onödan än att inte åka och så väntar de mig där.
Visade sig vara fel beslut för de hade inget jobb idag. Haha. Illa, illa, bara att ta tåget hem igen! MEN! Nu i skrivande stund ringde just mobilen och det var lagret som sa att jag fick jobba imorgon, kl 8. Perfekt!
Perfekt för att idag då, när jag inte fick jobba, var ju ändå uppe redan så tog en promenad, satte mig på ett litet fik med en kaffe sen gick jag in Queen Victoria Building som är en ganska stor galleria som i sin tur sitter ihop med typ 4 andra gallerior så det är sinnesjukt stort! Jag som annars har världens bästa lokalsinne (haha ja på riktigt) gick vilse. Skojjar inte, var galet, när jag väl hittade ut så var jag på en helt främmande gata och jag börjar ändå få rätt bra koll på gatorna här omkring! Det värsta är ju att jag höll på att hamna vilse där inne i förrgår med när jag först hittade gallerian...
Nåja, mitt i allt yrande där inne hittade jag massor av härliga affärer... inte bra för mitt löfte till mig själv om att inte shoppa. Hm. Det bröt jag kan jag lova... men det var billigt iallafall! Typ.
Äsch, men kanske jag kan unna mig. Haha sämsta backpackern nånsin?

Bland annat den här t-shirten, älskar sånna här mönster och så skön och så fin... hahah eller? :D



Kände mig ju lite lätt fånig som stod och fotade mig själv i spegeln i provrummet sådär men får väl vara ett fån då 8D

För övrigt, en till anleding att älska Queen Victoria Building, julpyntet. Jag som älskar jul tycker att det är så konstigt med jul i värmen, men inomhus blir det inte riktigt samma sak, då kan man låtsas att det är vinter ute!
I gallerian har de en julgran som är 24 meter hög och pyntad med drygt 60 000 swarowskikristaller... det ni! Oh, och de höll på att sätta upp något litet "hus" av ljus och kristaller och girlanger, där ska tydligen "tomten" sitta i december så man kan fota med honom hahaha.



oj blev visst snett men orkar inte vända så skitsamma :)

Somewhere over the rainbow

Jag satt här förrut och tänkte. Att jag saknar min fina vän Natha, massor! Blir inte klok! Ta inte det fel ni andra, jag saknar er med, hela familjen och vänner och släkt och Alice och till och med Ozzy!
    Men liksom, Natha och jag, haha. Så bestämde mig för att överraska henne med ett samtal.
Och jag har hittat ett ställe här i Sydney, som känns som "mitt" ställe. Ni vet, ett sånt där ställe man kan smita undan till när man bara vill sitta för sig själv och filosofera en stund. Utan att för den sakens skull känna sig ensam, och det mina vänner, är på övervåningen i Starbucks här på george street. Det finns ett litet bord med två stolar lite avsides utmed en vägg, och det känns som ett mysigt litet(stort..) vardagsrum! Utmed den feta trädtrappan upp hänger gröna och röda julgirlanger, i ett hörn med fönster ut mot gatan stor en stor fin julgran med klappar under och i motsatta hörnet finns en (ytterst oanvänd!) öppen spis! Pyntad med julsaker! Och där, på övre våningen på Starbucks, får jag någon slags jul och hemma känsla. Bara sitter och myser med kaffet där, första gången ringde jag hem till mamma och pappa och idag ringde jag därifrån till Natha.
Haha, lite roligt sammanträffande, när jag bestämt mig för att ringa gått dit och fått mitt kaffe, ser jag ett litet medelande på myggen. Måste varit ödet som talade till mig! Hur sött? :')




"Yellow diamonds in the light"

Fredag!
När vi var på surfcamp så mötte vi massor av härligt folk, bland annat en kille från Californien som heter Anthony. Haha, hans plan i australien var att se och göra så mycket som möjligt på en månad. EN MÅNAD! Så han har typ flygit fram och tillbaka över landet och hunnit med en jäkla massa. Iallafall, så var de dags för han att åka hem igår så i fredags kom han till Sydney för att hinna träffa mig och Frida igen! Eller för att hans plan hem gick ifrån sydney men roligare att låtsas att de var för oss haha. Bra ide, eftersom det också är så att Frida har lämnat mig nu! Nej, inte lämnat, men hon ville inte vara kvar i Sydney så hon har åkt uppåt kusten ifatt Karin och dem.
SÅ det var ett slags dubbelt hejdå party! Men det blev bra, kul och goda drinkar! Och några timmars dansande på sidebar där vi även hittade några andra vi festat en del med här i Sydney. Haha, och jag förstår om det inte är kul att kolla på en massa festbilder hela tiden men det är ju nästan bara då jag kommer ihåg att jag har en kamera med mig! Så here we go again, party pics ftw!








Thursday

Provade på att vara servitris i torsdags som sagt, snacka om att jag var nervös när jag gick dit liksom, jag största klanten ever? MEN det gick rätt så bra tycker jag, tappade inget lyckades förstå språket trots enormt breda dialekter och jag fick säga va typ tusen gånger haha. Tyvärr fick jag inte jobbet, men det är okej, kändes heller inte riktigt som servitris på ett frukost,lunch,fika ställe var min grejj heller. Skitläskigt! Men överlevde iallafall dagen så var sjukt stolt ändå, haha. PÅ kvällen sen så gick jag och Frida på bio med en kille som kallas Musse, han kom ner samtidigt som oss så de var lite kul att ses igen. Vi såg breaking dawn, och jävlar vilken stor bioduk de var!! enorm! Det var rätt häftig upplevelse. Eller nått. Filmen i sig var helt okej men som vanligt är de jätteirriterande att de hoppar över detaljer från böckerna.
Men de var trevligt!
På vägen tillbaka till hostelet bestämde vi oss dock för att hey vi går ut och dansar! SÅ tio i elva en torsdag kväll byter frida och jag snabbt om, slänger på lite mascara och drar. Först SideBar, lyckades komma samtidigt som en "partybuss" som hade nån slags barturne, så fick stå i kö o väl inne var de inget folk alls utom partybussfolket. Segt. Så gick till Scubar, men där hade de tydligen nått tema för alla sprang runt i vita kläder och kroppsmålningar utom vi hahaha. Så de var ju inte heller sådär superkul. Vi gick ett varv och sen hem och sov istället, de skrattade lite åt oss på hostelet var knappt mer än en timme vi var borta så. Haha!

Blue Mountains

Vilket dygn!
Igår gick hela dagen och i princip ingenting hände, jag lämnade in ett cv på ett gulligt litet fik bara. Så vid halv sju på kvällen bestämde jag och Frida för att boka in en tur till ett ställe som heter Blue Mountains och ligger ca 2 timmar utanför Sydney. Halv 7.
7 ringer chefen från lagret vi varit på två gånger och frågar om vi kan jobba idag, inte kul att behöva säga nej till ett jobb men han verkade förstoende och visste att han ringde i sista minuten.
HALV 8!!! Ringer de från fiket jag lämnat in CVt på och undrar om jag har möjlighet att komma dit idag. IDAG! Vi hörde knappt varandra på telefonen, hade dålig teckning eller nått men det jag hörde var kom på morgonen, ha svarta kläder, du ska inte jobba så inte så noga. Typ.

SÅ döck upp där imorse klädd i svart haha, missat varann totalt, men efter en minuts samtal så kom vi överens om att jag ska provjobba imorgon. Trots att jag måste gjort ett väldigt snurrigt intryck! Haha, som jag och Frida sa, jag gjorde iallafall intryck. Åh, är asglad, även om jag kanske inte får jobbet sen, så hey, en erfarenhet rikare! Wish me luck! SJukt nervös, men ska bli riktigt roligt! 5 minuters promenad ifrån stället jag bor på med. Perfekt! :)

Iallafall, var ju ute i bergen idag, och det fanns en slags regnskog där! Och jättestora eucalyptusträd! Galet, coolt, och jag sa "wow" "shit" "oh kolla!!!" till allting hela tiden. Haha. Tills det började regna, jag blev kall, mer förkyld och insåg att vi blivit lurade på resebyrån vi bokade turen men det är en annan historia. Vackert var det och här kommer lite bilder!



Oh, det kallas "Blue Mountains" för att Eucalyptusträden ger ifrån sig en slags ånga som är blå, Om jag förstod allt rätt vill säga.






En slags sten som färgar av sig i vatten, de gamla aborignerna använde det till kroppsmålningar, vanliga målningar och till och med solskydd! Haha säger de iallafall. Coolt tyckte jag och kladdade på lite på händerna hihi.







Har egentligen ännu fler bilder på utsikten, men ingen ger det rättvisa. Var sjukt coolt där i verkligheten!


-Update

Okej, har nu boende klart fram till 4e januari i Sydney. OCH jag kan ångra mig november ut, haha, så skulle jag snart komma på att ae det funkar inte, jag är för ensam så är det bara att dra. Men det blir säkert bra, känns mest lockande för stunden iallafall! Frida är kvar än så länge med men blir nog inte långvarigt.. Haha, åt dinosauriemakaroner förrut! Lätt val :D billigare än vanliga med så. Makaroner och böner i tomatsås, mmh mat gott gott! Känner att det blivit ont om bilder men ska ta med mig kameran mer. Och batteriet.. det glömde jag idag liksom haha. Nu ska jag hämta lite kaffe tror jag innan förhoppningsvis mamma(och kanske pappa) loggar in på facebookchatten! Cheers

Low

En video med klipp fårn veckan jag var på Surfcamp! Syns på stranden några gånger och så vid ett tillfälle ser ni en sjukt kobent vinglig tjej på stor vit bräda- det är jag! haha hare gött.



jävla söndagar alltså

Flickor och pojkar, damer och herrar!
-  Det är inte lätt att bråka med en förkylning i värmen samtidigt som massor av beslut väntas på att tas.
Doh. Ae god natt imorgon ska de jobbas igen! :D


Torsdag/fredag

Skulle just gå ut för att köpa kaffe och telefonen ringer. De var från work and travel kontoret och gissa vad?! Vi fick jobb!!! WOOOHOO! Jag och Frida, på samma ställe till och med. Skönt haha, så krångligt och läskigt att försöka hitta bland alla bussar och tåg och skit. Nåja fett glada gick vi för att köpa kaffe.
På pie face, och möter såklart Sebastian, Marcus och Tobias där. Haha varenda eftermiddag? Nåja trevligt med sällskap typ, sen hamnade vi på ett hustak och chillade och blev hungriga. Tänkte högt ååh pannkakor, gud vad det skulle vara gott... De andra höll med så killarna erbjöd sig att om de köper smet så steker jag och Frida, okej? Haha, deal!
Såååå min kaffetur slutade med att jag stod och stekte pannkakor åt oss alla (Frida skulle hjälpa till men stekpannan sammarbetade inte haha). Tjocka pannkakor med nutella, åååh det gjorde vi bra!
...så insåg vi att klockan var halv tio och det var dags för oss att sova eftersom vi skulle upp och JOBBA!!!

Haha, nog aldrig varit så peppad över att få gå upp tidigt för att jobba.
Så upp tidigt, tjugo i sex redan heheh åt frukost och drog till tågstationen. Snurrigt. Helt vilse kände vi oss, frågade om vägen och den där sura gubben som sålde biljetterna sa rakt fram sen vänster. Vi gick rakt fram sen vänster men där var ju bara en jävla trapp ner till vägen vi börjat på. Haha när vi kände oss som mest vilsna kom Sebbe och gick och skrattade åt våra vilsna ansikten och visade oss vägen. Tack och lov. Sen av tåget för att hitta rätt buss, då mötte vi en kille som tydligen skulle dit med så de löste sig rätt bra!
Jobbet i sig var väldigt likt de jag hade hemma i sverige, dock tiotusen gånger långtråkigare och enformigare men men funkade! Det enda som jag egentligen skulle kunna klaga på är att de inte har några bestämda sluttider... de typ jobbar tills chefen säger att de är dags att gå.
Så udda. Men men! Money money money u know :))

...och smarta tjejer här som vi är, tog inte med oss någon matlåda. Tänkte att kan säkert köpa nått där men eller hur att vi kunde... så sjukt hungriga var vi tillbaka i centrala sydney och skulle gå och äta och vilka möter vi då...? Sinnes, men där kom S och M och gick igen. Lika hungriga som oss så vi slog våra hungriga magar ihop och gick och åt. Sen var det ju faktiskt fredag så vi bestämde oss för att ta en öl (eller cider för vissa ;D) innan vi gjorde oss ordning för kvällen...en öl blev två för man fick tydligen inte handla för mindre än 20 dollar på kortet, så Sebbe tyckte de var bättre att bjuda alla på en extra istället för att ta ut pengar haha. Så förlåt mamma för att jag inte hann uppdatera här igår!
Bäl ute sen hamnade vi på Maloneys, trevlig pub, dryga bartenders som inte fattade vad jag beställde, en hel del goda drinkar och alldeles för lite dans. Haha. och så vidare!

Nudå, lördag, sov ut lite faktiskt, sen har vi hängt på stranden, jobbat på brännan, ätit pizza... ah! Nu ska vi snart handla inför veckan sen ska vi kanske hitta på nått med Sebbe och Carl, ´han sticker ju imorgon liksom! Jaja får se var kvällen tar vägen de är ju trots allt lördag haha.

Cheers!

Just another day down under

Idag har vi varit nere på kontoret igen och berättat att vi jättegärna vill ha jobb. HEhe. Som att vi skulle vara de enda liksom. Ska kolla på lite hemsidor nu med tänkte jag.
Men iallafall, efteråt så gick vi ett varv, följde George Street hela vägen ner till hamnen och kollade på Harbour bridge och operahuset igen. Man kan gå upp för bron men väl där påminde min kropp mig om att jag faktiskt fortfarande är väldigt förkyld. Så var tvungen att sätta mig och vila istället. SÅ irriterande, hatar att vara sjuk... men är på bättringsvägen iallafall får hoppas de är bra till helgen.
När vi gick tillbaka så "råkade" vi gå in i en stor shoppinggalleria och vad jag önskade att jag hade jobb så jag kunde shoppa! Förresten kan jag snart behöva nya skor haha. Reste hit i mina gamla Converse, visst de var slitna men nu har de börjat riktigt gå sönder haha. De överlever nog inte länge till. Och sandalerna jag använder på dagarna nu istället får jag sån jävla skoskav av att jag blir galen. Dumt. Nåja.
Haha, påtal om skoskav.
I måndagskväll när vi fortfarande bodde på Maze så satt vi inne i Fridas rum och chillade. Sen plötsligt for hon upp, bakåt och bara skrek och skrek och skrek och jag blev skiträdd så flög frammåt men råkade glömma att jag hade benen i kors så... föll. Hahahaha, ramlade rätt ner på golvet och drog knät utmed heltäckningsmattan. Jävla klantskalle jag är då hahah blev som ett brännmärke!
Igår såg de asäkligt ut, gult och kladdigt nästan inflamerat hahahaha och ömmar gör det. Så gick och köpte antiskeptiskt salva och stora plåster, tänkte att de är dumt om de kommer smuts i kladdet.
Såg liiiite bättre ut idag så hoppas inte de blev inflamerat...






oompa loompa

Häromdagen var jag och Frida på Bondi beach. Haha, det tog sån tid för oss att hitta rätt buss så när vi väl var framme kände vi inte alls för att bada längre. Så istället satt vi bara och chillade på stranden ett tag. Njöt av lugnet och allt folk. Kollade på några som försökte lära sig surfa...åt äpple.. tog en promenad kollade i butiker. Sen åkte vi tillbaks hem och då skulle vi bara hoppa in i en liten alltiallo affär för Frida behövde en adapter och så var vi godissugna.
Alltså. Fick en chock där! Höll på att flyga i taket haha vet ni vad de har?! WILLY WONKA CHOKLAD!!! Ni vet Willy Wonka, som i Kalle och Chokladfabriken!
Och god var den :D


God morgon!

Ja, god morgon. Här är klockan bara tio över åtta och jag har varit uppe sen 7. Jag begriper inte vad som hänt, sen jag kom hit till Sydney har jag sovit som längst till halv nio, och de var ändå efter att jag varit uppe till fyra.  Mycket lustigt! Nåja kul för er där hemma då kan jag ju sitta och skriva här liksom, haha.

Frida och jag bor på ett hostel som heter easygo nu, i ett tiobäddsrum. De är okej, betydligt mycket fräschare än MAZE som vi bodde på förra veckan. Dock saknar jag nästan mina gamla rumskamrater, de var mycket roligare och mer personliga. Här är det liksom... aah bara sova.
Börjar bli hungrig så hoppas Frida vaknar snart, haha, vi skulle ju gå och köpa frukost igår men så fick jag sms från Sebastian så då drog vi och fikade och spelade biljard med honom, Markus och Carl istället. Mycket trevligt och jag var riktigt duktig! HAH! Satte flera bollar! :D  Bestämde att vi skulle göra det till en Tisdagstradition, haha så länge vi blir kvar i Sydney vill säga. Lämnade in ett cv igår iallafall. Och blev frågad om jag var intresserad av ett räddabarnen jobb. Ni vet, sånt där när man står på gatan och raggar folk som ska ge bidrag till dem. Haha.
Nåja, kan vara roligt så länge det är en fast lön och inte provisionsbaserat, får hoppas de ringer :)

Påtal om frukost, haha de har inte varit vår starkaste sida sista tiden, i lördags åt vi kaneldonouts och i söndags pannkakor, som iochförsig var gratis men. Och sen typ frukt och färdiga mackor från en supermarket. Dyrt i längden så nu ska vi fixa eget.


Munkar och äpplen i solen i en mysig park. Kändes underbart! tills sockerkicken la sig haha.

Fest

Sitter här på hostelet och chillar. Fett trött och tror jag börjar bli förkyld. Känns inte så kul!
Mina fransmän håller dock på att fixa sig IGEN. Haha, de har varit ute och festat varenda natt sen jag kom hit. Att de orkar! Äsch skulle säkert orka jag med om jag var okej. Men men!
påtal om att vara ute och festa, galen natt i lördags.
Först drog Frida och jag en egen pubrunda och förade på gratisdricka (två öl och en drink) på tre olika pubar, sen gick vi till första stället vi bodde på och hängde uppe på taket med ett gäng. Mycket trevligt sen frammåt midnatt gick vi till Sidebar som ligger precis utanför där, haha. Stannade tills det stängde vid tre...HALLÅ VADÅ STÄNGA VID TRE?! Ville dansa mer!

Så vi gick gatan upp mot mitt och fridas nuvarande hostel, för i den byggnaden ligger tydligen ett ställe som skulle vara öppet. Påvägen dit gick vi förbi 7eleven och jag och en som heter Marcus kom på atte... Kaffe! Gud vad gott det skulle vara med kaffe! Haha så vi bestämde oss för att festa vidare på kaffe. Galet gott(för att inte vara svenskt) och skummet formade sig så de såg ut som Ironmans mask hahaha. Så var frida trött så hon gick hem och de fyra killarna och jag som var kvar drog till den irländska pubben som visade sig vara en ganska trevlig nattklub.
...och dansade tills en av dem blev utslängde, då såg vi att klockan nästan var 6 på morgonen så tänkte de att nu kan vi väl dra allihopa istället. Hahaha.Typ så!
Vet inte hur mycket festbilder jag vill lägga upp här men ett par ska jag väl kunna visa!


(Haha Frida gillar inte öl, syns det? Dock är det bara öl och vin de dricker här nere typ så hon får nog lära sig under resans gång)



Spegelfjortizar på toan på taket! hahaha ää.apa.



kaffet! Här hade masken vänt på sig. Haha. Vilka ideer man får ;)

Lite om surfcampet!

Innan vi drog på surfcamp så såg vi till att reserva ett rum på ett hostel så vi skulle ha nånstans att ta vägen när i kom tillbaka, så frida och jag bokade två sängar i ett tiobäddsrum... bara det att när vi kom hit på fredagen så var de så fullt att vi istället fick varsin säng i varsitt 4bäddsrum..? Haha jag hamnade med 3 fransmän min ålder ev. något år äldre. Kändes ju lite halvläskigt haha men de var så trevliga. Lätt mig vara ifred när jag kom dit. Plockade undan sina saker så jag skulle ha plats och sådär.

Ao men i fredags då, när vi kom tillbaka så skulle vi ut och fira lite med de andra som var med på surflägret, mycket trevlig kväll! Så mycket härliga människor :D  Här är några av dem!



På själva surfcampet så hade de en kille med systemkamera som sprang runt och fottade massor medan vi surfade och de hade även grymma vattenkameror de filmade oss med som vi sedan gick igenom på kvällen och de sa vad vi gjorde som var rätt och fel och bra och mindre bra. Mycket användbart! Lärde mig massor genom de filmerna, och de bästa var tycker jag att vi fick möjlighet att köpa dem sen. SÅ har en fin dvd full med...mig! haha, nej men ca 120 bilder+videos med mig och sedan även en extra mapp med massor av filmer från runt omkring surfandet under veckan.
Men ja, allt det där gjorde ju at jag själv var sjukt lat med kameran, fotade ingenting själv under veckan! Förrän fredagkvällen när viu var ute och firade.
Blev dock inte speciellt sent, var tillbaka på vandrarhemmet redan vid 2...

Haha, under själva campet, vi hade två lektioner om dagen x2 timmar, fyfarao, däckade vid senast nio varje kväll och var verkligen helt slut. Sån total workout! Och träningsverken och alla blåmärken...de kommer jag minnas länge! Men det är okej för det var så galet kul! känslan när man glider fram på vattnet... även om det bara var på babyvågor!

Och mer som var bra med campet, maten! Åh vad jag kommer sakna att vakna upp till en framdukad stor fet frukost... och lunch och middag! Bra mat och alla som jobbade där var så härliga. Ja, jag är helt klart glad att jag valde att åka! Nu ska jag bara försöka surfa mer haha :D

Hang loose! As they say


Här kommer lite av de andra bilderna fotografen tog :))















ae nu orkar jag inte mer, är assent och borde sova. Var uppe till 6 imorse, hehe... Älskar att vara i en stad som inte stänger av vid 3. Hade en sjukt kul kväll igår men den kan jag berätta mer om i nästa innlägg nu är jag jättetrött så tänker sova.
Puss:)

"Everyday Im shufflin"

Yaay, i'm back and I am alive! Med en jekla traningsverk. Sitter vid en dator pa workandtravels huvudkontor just nu sa har inte de dar typiska svenska bokstaverna ;) men uppdaterar mer om ett tag, Frida och jag ska snart ga och ata och de har WIFI pa Mcdonalds sa tar med mig datorn dit. Hihi.
Haft en sjukt bra vecka iallafall pa surfcampet. Riktigt bra! Och vilken lycka att vakna upp till en framdukad frukost varje morgon och ha en bra lunch och middag under dagen... jaa, och surfandet, jattesvart men oh vill fortsatta! Vaknade idag jatteledsen over att inte fa trycka ner mig i den dar wetsuiten och ge mig ut i vattnet. Aaah.
Anyway, ja jag har det jattebra har, hors snart igen med mer uppdateringar!