Christmas day!

I söndags, Juldagen, 25/12

Ja, jag bor ju på världens bästa vandrarhem. De skulle ju bjuda på en "julbrunch" helt gratis, och fy sjutton vad mat de ordnat! Har inte mycket mer att säga om dagen än att de var så sjukt mycket god mat och underbart, de hade även ordnat ett lotteri med olika julklappar som vinster, och jag vann ett rabatthäfte!
Lite bilder och sedan även en video med ett bildspel som kinesen Ernest från mitt rum har gjort. Allt folk i bildspelet är sånna som bor på samma hostel(vandrarhem) som jag och vi firade juldagen tillsammans på CogeeBeach.














Christmas eve!

Julafton, julafton.
Iochmed att vi kom i säng rätt sent natten innan så vaknade vi också sent denna dag! Jag var nog inte uppe förrän vid 12. Men då duschade jag och åt frukost och gjorde mig lite julfin, hade klänning på mig dagen till ära! Blev en fin korallfärgad liten sak jag köpte billigt(ca 150 kr!) för några veckor sedan. Hihi.
Sedan öppnade jag två paket! Ett från två av mina älskade kusiner, Casper och Joel, de hade gjort ett jättejättefint halsband och ett lika fint armband åt mig! Blev jätteglad och rörd och helt tårögd, plus att de ritat varsin teckning! Det bästa var nog att färgerna på smyckena passade klänningen jag valt perfekt!

Frammåt eftermiddagen skulle ett gäng härifrån hostelet upp till Hyde park och bara sitta och ta de lugnt. Så jag och Lisette hängde på dit. Dock kom vi rätt mycket efter alla andra, tog en stund att hitta dem med, haha, så vi satt där i bara drygt en halvtimme innan vi gick tillbaka. Någonstans under dagen kom vi också fram till att vi skulle laga mat ihop och göra något lite julaktigt. Sagt och gjort!
Jag hade köttbullar kvar från ikea, så till det köpte vi egg, potatis och rostbiff! L. hade också sill men de äter ju inte jag så. Men vi fick till de jättemysigt och oj vad det var gott. Kändes faktiskt riktigt juligt!
 
Sedan började de flesta andra här göra sig ordning för att gå ut och festa, men vi var rätt överens om att de inte var en festdag. Så vi myste på rummet istället! Tände ljusen igen och dukade upp med glögg, russin, mandlar och såna där fina godisar i papper. Hihi. Sen öppnade jag paketen jag fått hemmifrån och sen kollade vi på lite klipp som brukar visas på kalles jul. Som askungen, ferdinand, snövit, tomteverkstan och allt! Riktigt mysigt och faktiskt kändes allt så juligt de bara var möjligt såhär långt bort!

Hyde Park!


Jag hihi


Våran julmiddag!


Glöggmys!




Senare ungefär vid midnatt tröttnade vi på att mysa så sminkade oss och gick ut istället haha. Precis utanför dörren mötte vi göteborgarna så hängde på dem upp till sidebar där de dock var rätt tråkigt så ganska fort bestämde vi oss för att gå. Precis utanför sidebar sprang vi på Callum, som full och glad visade sitt huvud där han hade ett flera centimeter stort skärsår(?!) och fortfarande blödde trots de gått två timmar. Så efter en hel del övertalning satte vi oss i en taxi med honom för en tur till sjukan, och tur var äl det för han fick sedan sy 5 stygn! Usch, men det gick bra och efter att vi gick ut från sjukan slutade han spela macho och var faktiskt väldigt tacksam över att vi följt med honom det, han uppskattade det massor och de kändes bra. Men man kan ju undra varför hans vänner han varit med när han först slog sig, inte tvingat iväg honom dit...
Efter det var klockan 3 på natten och han ville hemskt gärna fortsätta festa vilket vi absolut inte tyckte han skulle, så vi hamnade istället på en koreansk restaurang klockan fyra natten efter julafton. Men det kändes okej, eftersom vi endå inte spenderat några pengar ute på kvällen och det var ju faktiskt jul, jul handlar mycket om god mat i gott sällskap så vi unnade oss denna lite lyxigare middag! Plus att de hindrade honom rätt bra från att fortsätta dricka haha.
Oj så god maten var. Galet! Underbart!
SÅ jag hade överlag en riktigt riktigt bra jul, trots att den tog en ytterst oväntad vändning!
:)

23/12


Blev en lite längre natt än planerat den 22e så lyckades sova till 1 ungefär denna dagen. Då fixade jag mig ordning lite grann sen tog jag en promenad ner till work and travels kontor för att hämta post jag fått. Fina fina julkort!
Påvägen tillbaka blev de 7/11 kaffe för att väcka min roomie som jag tyckte kunde vara lite social. Och äntligen fick vi lite fint väder! Det var underbart att få se sol och värme igen, haha har ju haft en himla oflyt sista tiden med vädret.
Iallafall, vi tog sen en promenad ner till Darling Harbour och påvägen fick vi för oss att handla med nått att äta, var ju ändå hungriga. SÅ det fick bli sushi! Den ni! Inte provat "riktig" sushi förrut, Men nu så! Och jag kan tala om att faktiskt så smakade det riktigt bra.
Kanske var hela situationen som bidrog till att jag gillade det... liksom, jag och Lisette satt nere i hamnen med utsikt över staden, fina båtar, vatten....fåglar.. lugn och ro helt enkelt! Där åt jag sushi haha. Men ärligt, de kommer jag deffinitivt äta igen.

Senare så träffade vi också Moe(den där jag mötte i mataffärn och blev vän med en gång kommer ni ihåg? haha) och hans vän sen gick vi fyra ut till en nattklubb nere vid hamnen men de var sådär, så blev en kort visit. Men en himla trevlig promenad genom staden innan vi åkte upp till hans lägenhet för att beundra utsikten. Skojjar inte, den är otrolig! Mycket fin!

Trevlig kväll! Och påväg därifrån hamnade vi på en klubb igen och dansade några timmar så kom inte i säng förrän 5 igen.. men en bra kväll! :)


Xmas time!

21/12

Vaknade upp på strålande humör och började prata om vad jag skulle ha på mig på nyår och jul och vad jag ska göra med håret och kanske jag behöver nya skor... WHATEE!!!! Okej, nu börjar de märkas att jag umgåtts med tjejer igen ett par dagar och att de var evigheter sen sist haha. Men friskare var jag iallafall! Dock hände inte så mycket under dagen men frammåt kvällen tog vi en promenad till ett svenskt Cafe och vet ni, de hade lussekatter, pepparkakor och kanelbullar!!! LYCKA!!! Åh vad jag var glad. Där mötte även göteborgarna, deras vän jag mötte i lördags och två tjejer som kom samtidigt som Jacob. Haha.
Spenderade drygt en timme där med lite kortspel innan vi gick tillbaka igen.
Men pigg och glad efter mina två dygnsvila var jag inte ett dugg sugen på att göra ingenting, så Lisette och jag gick för en promenad och bestämde oss för att vi var lite danssugna.... Så bytte snabbt om och promenerade ut igen den här gången med sällskap av kinesen Ernest. Och senare även de två tyskarna från rummet.
Dansade bort några timmar på en pub och sedan en omgång biljard på en annan, utan att dricka! Så ni vet där hemma!








22/12

IKEA!!!
Jag, Marcus och Lisette for till IKEA och åt köttbullar och potatismos, åååh det var så gott och så mysigt! Även kanelbulle och DELICATOboll! Den var nästan värst, den där lilla chokladbollen och oj vad den smakade hemma. Sjukt! Men mycket trevligt, vi satt där på ikearesturangen i 3 ½ timme! Sedan gick vi för att köpa glögg... OCH SÅ VAR GLÖGGEN SLUT?! Snacka om besvikelsen. Blev jättejättejättebesvikna så de i kassan ringde till ett annat ikea här i sydney och frågade om de fanns kvar där, och vet ni, de hade massor kvar! Så var bara att ta tåget tillbaka till central, byta ut till Tempe, ta en promenad med en kundvagn vi hittade haha, sedan kom vi till ett enormt ikeahus 15 minuter(!!!) innan det stängde och köpte glögg. Glögg i mängder!
Hihi även glögglas. De är jättefina, bättre finns inte! Eller? Egentligen var glöggmuggarna slut och de mest passande vi hittade som hade rätt storlek och allt var.... ljuslyktor! åh :')

Lyckliga vandrade vi tillbaka till tågstationen och när vi var tillbaka i centrala sydney räknade vi ut att totalt tog denna dag oss 10 timmar att få tag i lite glögg...

Mötte sedan upp en till kille som hette Eric och så gick vi upp till mitt och Lisettes rum och sedan satt vi där med doftljus, svensk julmusik, varm glögg med mandlar och russin och bara myste en stund. Julstämning på hög nivå kan jag lova er! Hur mysigt som helst!






Fottade tyvärr inte så mycket den dagen men ska se om jag kan få bilder av de andra :)


Monday, Tuesday, Sickday... Ja, förkyld igen, inte kul!

I måndags väntade jag förgäves på att chefen skulle ringa och ge mig jobb men han verkar inte ha mer åt mig nu tyvärr. Gick upp tidigt och handlade förkylningsmedicin, vägrar bli sjuk! Två typer av ipren liknande, som jag fått av Lisette i söndags, de hjälpte ju faktiskt att få mig lite bättre. Och nässpray och juice och honung, honungsvatten är gott i halsen!
Sedan bäddade jag ner mig och stannade på hostelet med lite filmer och bara en massa vila resten av dagen.
Doch lämnade massa folk oss, Jacob åkte vidare till ett ställe en timme utanför sydnet, för de fanns ett billigare hostel och några han känner bor där. Men han kommer tillbaka till nyår och vi får se jag kanske åker upp och hälsar på nån dag!
Även den ena tysken flyttade vidare, dock efter att ha gett mig en chokladmuffins, hihi snällt det blev jag jätteglad av i min självömkan och jätteförkylning. Även en annan kille Lisette hade fäst sig lite vid drog vidare, han dock för att åka hem till England. Så nu i dagarna har de varit tomt här!
Stannade som sagt i sängen nästan hela dagen fast besluten att snabbt bli frisk, så tisdagen vaknade jag och kände mig något bättre... en liten stund. Gick lite upp och ner om jag ska vara ärlig! Kvällen började de andra tjejerna göra sig ordning för en pub hade skumparty! Hade varit roligt att gå men som sagt, bli frisk sa jag till mig själv och stannade hemma. BRA VAL! Visste att de inte skulle va bra att bli genomblöt och sen gå tillbaka i nattkylan.
Men jäklar vilken rolig kväll de hade, haha skrattade massor åt deras historier dagen efter! Speciellt när de satt med en hårtork och försökte rädda deras trasiga mobiler.... hihi!

Movienight!

OJ, haha höll på att glömma, i söndags så hade vi även filmkväll här i rummet! Den trevliga kinesen Ernest hade skaffat sig ett par feta högtalare och den trevliga tysken Peer (eller om de egentligen var Habibis) hade en jättestor dator, och jag hade en jättebra film! Perfekt kombination! Jag ville så gärna se Nightmare Before Christmas och snacka om lycka när de andra var på! Från början skulle vi vara allihopa, men några ville hellre se en annan film i ett annat rum med de blev iallafall jag, Jacob, Ernest och Habib(som egentligen heter Halil men kinesen kallar honom för habibi som betyder älskling på turkiska haha så vi kallar honom med det).
Men innan det hade jag och Lisette poppat popcorn, det var med ett äventyr kan jag meddela! Haha kolla bara? Snygg påse! Micron här har not sett sina bästa dagar.


Helgen som var!

Fredagen kom jag iväg från jobbet skapligt, uppskattades mycket efter den långa veckan! Chillade på rummet och gjorde mig ordning innan jag gick till de tre göteborgarna för lite förfest innan vi skulle vidare ut och dansa! Mötte även en till svensk tjej där som hette Hanna och var från Umeå, jättetrevlig! Och deras granne Damien var också med. Så efter två snälla drinkar dansade vi ner mot hamnen för att undersöka någon trevlig nattklubb. Fin promenad och nu vet jag att även Daling Harbour är fantastiskt vackert på nätterna :))

Iallafall, klubben vi hamnade på tyckte jag väl var sådär och kände rätt tidigt att jag var trött så drog mig hemmåt igen runt 2med sällskap av en vän till dem som bodde på ett annat hostel i närheten av mitt. MEn de var en kul kväll!

Haha den här bilden, denna humorn tror jag mest uppskattas av de yngre som läser min blogg...! "2 boys 1 cup!" Hahahahahaha skrattade så jag krampade i magen när jag såg det!



Iallafall den tidiga kvällen gjorde att jag vaknade skapligt på lördagmorgonen så åt frukost sedan mötte jag Jacob som inte hade köpt nån frukost innan så följde med honom upp till YHAs frukostcafe. Tog en kaffe och vaknade till innan vi sen tog en promenad ner till WTCkontoret för att hämta ut post jag hade fått. Resten av dagen flöt på i samma lugna stil och sen hände någonting på mitt rum i hostelet, vi har haft de rätt chill, inte hängt så mycket med varandra mest bara sagt hej. Men plötsligt satt vi allihopa i en ring på golvet och pratade, några drack öl, lyssnade på musik och bara hade de galet trevligt! Sen kom fler så till slut tror jag halva vandrarhemmet satt inne i vårat rum, haha när personalen kom för den dagliga inspektionen tappade hon hakan och sedan skrattade. Party in room 303!!! Och jag måste bara säga att vi har ett himla bra gäng i rummet nu! de var trevligt, tack ni!
Ja, sen gick vi ut och de var jättetråkigt så blev en till tidig kväll. Fast kunde inte sova för de andra kom tillbaka vid 3 och sedan låg ci och pratade till typ sju på morgonen hahaha. Det är nästan lite som klassresa! Eller läger av något slag. Trivsamt i vilket fall!
Söndagen vaknade jag upp runt tolv och fan, ont i halsen igen :((( tog bara en kort promenad och råkade shoppa lite. Haha. Men hamnade i en butik med hur mycket fint som helst och de hade världens jätterea!
Bland annat köpte jag en jättesnygg klänning för 100 :-!!! Och ett par pyjamasbyxor för samma pris, haha men de bästa med dem är att de ser inte ut som pyjamas, de ser ut som värsta partybrallorna!

Hahaha de var så roligt. När jag kom tillbaka till vandrarhemmet tog jag på mig dem och visade Lisette och Mari, en svensk och en norsk jag bor med just nu, och sa att jag tänkte använda de som vanliga byxer för de var så sköna, då kommer en av killarna och säger "åh ska du ut ikväll igen?!" .... som sagt, partybrallor! Jag ska lägga upp en bild någon dag så ni får se hihi. Sen blev jag hängig och fick en ipren liknande tablett av svensken innan jag gick och la mig.

Lite uppdateringar om förra veckan!

Nu har tiden flygit iväg igen! Men ni vet, jag har en del för mig. Förra veckan jobbade jag varje dag. Det var riktigt riktigt tråkigt måste jag säga,  och långa dagar. Måndag och tisdag jobbade jag till 5, vilket betyder att jag inte är hemma förrän strax före 7. På morgonen tar de bara ca 45-50 minuter att komma till jobbet men när vi ska hem går bussarna lite sämre så måste alltid vänta drygt 15 minuter och så är det mycket folk och trafik innan jag väl är framme vid tåget. SÅ ja, de tar tid och blir långa dagar! Onsdagen fick jag sluta hela en halvtimme tidigare haha. Men var tack vare det hemma redan vid 18. Men behövde verkligen muntras upp lite så när M frågade om jag skulle med på en öl kändes det självklart! Blev en rolig onsdag kväll, vi startade i mitt rum här på hostelet med sällskap av en kines, en fransman och två tyskar innan vi drog vidare till en pub bar som visade sig vara totalt värdelös. De var trångt, fullt med folk, usel musik och allmänt... ofräscht haha. Men vi hade rätt kul endå och en öl blev nästan en hel natt och jag hann med att få både ett linne och ett par byxor förstörda. Men äsch. Linnet fick jag nerspillt med rödvin av en tjej på alldeles för höga klackar och alldeles för hög promille i blodet, och byxerna får jag nog skylla mig själv. Tvättade jeanslegginsen lite för varmt och minns jag rätt kan jag ha råkat torktumla dem. Iallafall, ingen stretch kvar i dem så sömmarna var precis torra och stela haha. De typ... föll i sär. Upps!

Tog mig iallafall upp i tid till jobbet i torsdags och uppiggad av den spontana onsdagskvällen klarade jag torsdagen och fredagen galant!
Men iochmed de där långa dagarna hade jag ingen inspiration till att skriva här som ni kanske förstår :)

Jag har en del bilder men de är sent här och folk sover i mitt rum så vill inte tända för att leta efter kamerasladden så slänger upp det imorgon, men nu har ni fått en kort uppdaterung om förra veckan iallafall! Puss! Lovar att jag har mer kul att berätta om några timmar!

Så äre va

Tack vare min tidiga fredagkväll vaknade jag skapligt pigg och fräsch tidigt i lördags och med ett stort sug efter... köttbullar! Så gjorde mig ordning och åkte till... IKEA! Åh skojjar inte, de godaste jag ätit på hela resan! Mh vad de köttbullarna satt fint. Haha, köpte även med mig frysta tillbaka hem till hostelet, hoppas hoppas jag får ha dem i fred nu bara! men de ska nog gå bra. De är schyssta här på hostelet.



Senare under dagen mötte jag upp Tobias, Marcus och Richard, de skulle shoppa sa de. Haha, blev en kaffe för mig och mat för dem, sedan en pub och några öl. Men splittade upp rätt tidigt så mötte upp Jacob och gänget han kom samtidigt som och hängde med dem ett tag, blev dock ytterst lugnt ännu en kväll och klockan 2 sov jag som ett barn. Hihi!
Söndagen då, vaknade upp till strålande sol! Dock hade jag hört att de skulle bli åska så vågade inte ge mig av till stranden, vädret skiftar rätt fort. Tog istället en promenad, återigen ner mot hamnen, på väge
n gick jag förbi en del av staden som kallas "the rocks" och där är det visst marknad varje söndag. Woho! Spenderade en dryg timme där fascinerad av vackra smycken och en kvinna som målade underbara ugglor i vackra färger. Sedan åt jag glass under Harbour bridge och beundrade operahuset och bara mådde bra.



Sen då, blev hungrig så tänkte gå tillbaka och ta en macka och eventuellt åka vidare till stranden eftersom de fortfarande var fint väder. Eh. PRECIS när jag kom tillbaka öppnade sig himmelen och regnet öste ner i takt med åska och blixtar.
DET VAR JU KUL!!!
Nä.
Så satte mig i en soffa och började snacka med några som flyttade in i mitt rum igår. Visade sig vara riktigt trevliga typer så spenderade eftermiddagen med att tycka synd om oss som var i Sydney och inget kunde göra för regnet, haha. Senare kom svenskarna som anlände samtidigt som JAcob och sa att de skulle ut och fira honom eftersom han fyller år idag! Jag var dock på tok för trött, somnade nästan sittandes. Så de gick. Och vädret klarnade upp så bestämde mig för en kvällspromenad, haha tror ni inte jag lyckades gå förbi puben de satt på då? Jodå, SÅ var ju bara att ta en öl och sätta sig. Men de blev riktigt trevligt och fick även äntligen dansa loss lite! Haha de tyckte jag var konstig som kunde dansa utan att dricka. Äsch man kan vara full på livsglädje med! Duger bra!
Men gick hem strax före midnatt för att prata med mamma på datorn.
I rummet mötte jag de andra och de hade med taggat till så slutade med att jag gick ut en gång till, fast denna gången med dem. Haha, spontant och bra. Trevligt hade vi iallafall! Och jag hade ju inget jobb idag heller så de var okej, skönt att koppla av!
Dock så ska jag jobba imorgon och eventuellt onsdag torsdag med. Det gillas i min plånbok!
Så ikväll blir de lugnt. Ska se om jag hittar nån som bara vill chilla se en film eller så. Annars är det jag och datorn! Eh... eller en till promenad ner till bron. Det är verkligen avkopplande!
OJ, nu har jag visst skrivit en hel novell, ajja ha en bra dag gott folk! :D

Harbour bridge, Friday

Hoppsan nu sprang visst tiden iväg igen. Skyller på att det är så tråkigt att skriva här när jag inte har några bilder och de har varit riktigt kasst väder sista tiden så inga bilder blir de heller. Hehe...eller?
Nåja, jobbade hela förra veckan, känns bra! Lön i slutet på den här veckan så då kommer de helt klart kännas värt det iallafall!
Och ja just ja, förra veckan kom även Jacob ner hit till Sydney! För er som inte vet vem de är så är de en kille jag känner sen skolan, John Bauer där hemma. Typ. Trevligt trevligt så onsdagen möttes vi upp för en kebab när jag kom hem från jobbet, haha var fett hungrig så unnade mig det då. 50 kr var de värt! Nåja trevligt men kalasförkyld var han stackarn. Det spöregnade dock så kunde inte direkt visa honom runt någonting men de tog vi på fredagen istället. En promenad ner till hamnen och kollade på bron och operahuset, jag älskar att gå till det stället när de är mörkt, så himla fint med alla lampor.. och när man vänder sig om och ser skylinen... åh. Här trivs jag! Det känns hemma här :) Jacob blev med impad hehe.





Haha en mindre fin bild på mig lekandes turist, men de bjuder jag på ;) Var precis så trött som jag ser ut! Somnade klockan elva i fredags. Haha!

G'dday mates!

Jobbat idag, dock bara till ett men de var riktigt skönt att komma hem redan vid 3! Blev ju trots allt 5 timmars jobb, vilket är helt okej. Väl hemma kollade jag lite snabbt mejlen och såg att jag hade brev som väntade!!! Så nu har kortet kommer mamma och pappa och julia! Så ni vet! Tack! Jag = glad! :D

Ps. Lite julstämning får man unna sig, efter ett väldigt sökande hittade jag till slut en kalender jag föll för haha. Men Varför finns de inga riktigt juliga?!


Lazy day

Var tillbaka på mitt hostel(kan jag säga hemma nu när jag bott här ett tag?), vid cirka 9 imorse. Kände att de är inte värt att gå och lägga sig för då skule jag inte kunna sova nu ikväll. Så chillade vid datorn en stund men sen tog jag en powernapp endå, var lite för trött. SÅ efter en timmes sömn och en mycket välbehövlig behaglig dusch tog jag en promenad för min riktiga frukost. Den nyttiga goda jag lovade att unna mig på söndagar. Idag blev det scrumble eggs och toasts och kaffe! På ett fik med väldigt flörtig personal, haha. Kändes dock rätt bra, för kände mig inte speciellt vacker efter en lång natt utan någon sömn, hehe.

Sedan drog jag tillbaka och tog äntligen tag i min äkliga smutstvätt, så nu har jag bara rena fina kläder igen! utom en tröja som måste handtvättas... de orkade jag sjutton inte så den får vänta. Klarar mig dock var ju underkläder som var mest akut.

Och man tager vad man haver som det heter! Allt tål ju inte att torktumlas så senast jag tvättade köpte jag mig en tvättlina. Ytterst praktiskt med våningsängar ibland kan jag också tala om! Nu kan alla mina nio rumskamrater skåda mina fina blöta BHar.



Nu när jag ändå är igång och visar bilder, om någon är nyfiken hur det kan se ut när man bor på ett hostel så kommer här en bild från Fridas kamera! Påtal om Frida, nu har jag varit "själv" i Sydney i 2 veckor. Inte klokt, men det går jättebra! Känner mig faktiskt inte ett dugg ensam. Allt bara flyter på fint. Åh livet leker! :))



Jag bor alltså i undersängen i ett hörn. Har de riktigt mysigt här! Kan hänga upp en filt så känns de som i en liten kojja! Haha, jag minns att jag älskade att bygga kojjor när jag var liten. Och att sova i kojjor. Haha, blir barn på nytt här ;)

The best breakfast ever!

Helg, helg underbara helg!
Fredagen blev en riktigt trevlig pubrunda med tre grabbar varav den ena snackar med en så bred dialekt att jag säger "...sorry, what?!" i varannan mening, men de är okej, gick bättre efter ett tag, haha tur nog.
Bestämde mig dock för att runda av kvällen rätt tidigt och sov redan vid 2 fredagkvällen. Mycket skönt att vakna utvilad och pigg på lördagen!
Så ja, lördag. Insåg att jag verkligen verkligen behövde tvätta men orkade verkligen verkligen inte. Plus att det var så fint väder! Så drog på mig lite halvsmutsiga kläder och drog till första bästa butik och köpte rena underkläder.
Haha, ja jag var så lat. Det lyxet hör väl inte till ett vanligt backpackerliv, men ärligt talat behövde jag faktiskt endå lite fräscha underkläder. Nöjd promenerade jag sedan ett varv innan jag gick för att fixa mig för kvällen som ännu inte var planerad.
Det blev att för en stund hänga med min nya polare Moe, som jag tidigare i veckan mötte i mataffären när jag köpte deo haha. Galet avslutade varandras meningar efter typ tio minuter. Kul typ! Men sen skulle han iväg på träning inför en show han är med i och jag skulle vidare till mina party polare för lite förfest och utgång. Typ?

Ah så åkte upp till deras hostel och vi hängde där sen drog vi ut mot pubarna! Jag och öö 7 grabbar. Mycket trevliga dock! Stortrivs va:)
Haha, blev några olika ställen innan vi hamnade på en födelsedagsfest hos en tjej som hette Lizzie. Fattade aldrig riktigt hur det gick till men några av de jag hängde med hade börjat snacka med ett gäng på en balkong som bjöd upp oss så a mellan ca 3 inatt till 7 imorse hängde vi där! Hann med en tur till både KFC och Mcdonalds med. Hehe blir lätt lite hungrig efter några öl kanske ni som känner mig vet. Annars vet ni nu!

Vid 7 bestämde sig iallafall Marcus för att de var dags att dra för han skulle på Ukelelekurs. Haha ytterst udda men varför inte! SÅ då sa vi andra med att de var dags att tänka på refrängen.

Tänkte vi.
Hann runt hörnet sen fick vi se en pub som fortfarande var öppen! Givet. De flesta drog hem men jag och Marcus hamnade där med en varsin kall fatöl, åh sjutton vad den smakade bra! Hade även fått med oss en påse chips från födelsedagsfesten som vi satt och tröck i oss. Sen fick vi se en menu och snart hade vi även en varsin fet muffins... Hahaha, det var den mest udda frukosten ever. Men jag hade en underbar natt och morgon med gänget det tackar jag hjärtligt förr!  :)

Eh, ja här är då vi imorse. Mycket nöjda! Eeh.. skön vinkel, jag ser visst riktigt rund ut här men det är jag icke kan jag tala om! Ser ut som vanligt i kroppen haha :)




I miss u 2 sis!



Det gör lite ont när jag tänker på hur långt bort jag är! Men jag lovar att ringa och störa dig fler nätter när jag är ute och festar så kanske du kan få dig ett och annat skratt ändå! hihi <3

ay, yeah let's blog again!

Så nu sprang visst en hel vecka iväg utan att något blev skrivet här. Haha det ber jag om ursäkt för mina fina där hemma!
Veckan flöt på bra, fick jobba varje dag! Onsdag var även lönedag och pengarna trillade in som de skulle redan på torsdagen. ca 4000 för 6 dagars jobb, det kändes underbart måste jag säga! Mycket mer taggad att jobba på bra nu! Är ju inte precis det roligaste jag sysslar med haha, paketerar presentkort liksom.
Det roligaste som hände under veckan var nog onsdagen när jag skulle springa och köpa deo lite spontant, en kille kommer fram och frågar var sjutton han kan hitta nagellacksborttagningsmedel. Det var så random, men han visade sig vara riktigt cool! Ny vän fo' sure!
Ah, och torsdag hängde jag med callum, de var trevligt det med!

Påtal om annat så ser man titt som tätt annonser på alla lyktstolpar om diverse saker, bland annat folk som söker roommates och lägenheter som hyrs ut... en morgon såg jag denna, tyckte den var himla rolig, haha.


RSS 2.0