Stain Boy - Tim Burton


Unts Unts Unts

Det var en gång två pingviner som var ute och gick på en väg. Eftersom de var vana vid att bo på nordpolen så visste de inte egentligen var vägar var för något, så vi får bara anta att det var sådana vägar som vi är vana vid! Det var en flickpingvin och en pojkpingvin. De höll varandra i vingarna och var så söta när plötsligt en stor lastbil stannade bredvid och ut hoppade tre elefanter som sprutade vatten med näsorna på dem! Då blev de blöta. Fast glada! Så började dansa riverdance och sedan följde elefanterna med dem på deras väg mot ingenstans och sedan var alla lyckliga i alla sina dagar!


Detta var alltså en tidsinställd godnatt saga!
Jag sitter nog egentligen på en liten pub och dricker Guiness, i bästa fall. I värsta fall på ett litet hotellrum och spelar kort med lillasyster. Anyway, ha en underbar lördagkväll gott folk! ;)

Jag kan flyga.. jag kan flyga.. JAG KAN FÖRIHELWWWte INTE FLYGA?!

Sticker iväg till London ikväll! Alla ni som känner mig kan ju före tio bomba mig med sms fylda av pepp, kärlek, skratt, öl? haha jag orkar inte. Har sådan flygångest nu att det är inte sant. Man kan ju tycka att flygrädslan borde avta efter alla resor jag varit på men nejnej. Åååh aj min mage. Anyway, kommer tillbaka på tisdag. Kan ha tidsinställt ett innlägg eller två så att mina trognaste läsare och mina vänner ska få sina dagliga doser av Jenny!  hahaha wtf? ha det bra tills vidare gott folk!


Horsepower ftw

Igår var jag på roadtrip med Natha. Kanske inte med världens roligaste mål egentligen, hon skulle röntga benet på hennes häst som varit halv till och från väldigt länge. Men vi hade ganska så roligt på vägen ändå! Och hur gick det, ja visade sig att det var en gammal fraktur i hovbenet, som iofs hade börjat läka. jag tror att det blir bra. Men man vet ju inte, de får veta mer om drygt 1 ½ månad. Håller tummarna för att bli helt bra igen!

För övrigt har hon ju världens goaste häst, snällare får man leta efter. Och charmigare, han gillar att pussas! Haha hon ställer sig framför putar med läpparna o säger "puss!" o han med sina jättehästläppar pussar tillbaka i ansiktet hahaha hon sa åt honom att göra så på mig med en gång, smack så var jag full med hästdregel. Fräsht! Nej, men ganska gulligt :D



Ps. Fattar inte hur djur kan käka gräs och tycka det är gott. Det var det inte! heheheh

Brumbrum

För er som inte vet är jag lite speedwaynörd, skyller på generna. Växte upp med att lyssna på motorerna och andas in lite väldoftande speedwayavgaser blandat med lite lera. Hihi.

 Sak samma, iallafall igår var det match och Vargarna vann! Vinnarlaget får alltid blommor och vet ni vad, igår fick jag Skornickis blommor. Woho?! :D haha, nej nog inget att skryta om men lite blommor sådär i vardagen är väl aldrig fel! Hihi man tackar.


Saturday

Lördag, kändes rätt illa när man somnat först vid 4 och så vaknar man redan vid sju! Gick upp drack vatten somnade om. Haha och så var det med det. Men sen vid halv tio gav jag upp mina sovförsök och kände att det var dags för frukost. Shit vem bryr sig, äsch under dagen då, åkte in till speedwaybanan för att mamma och pappa skulle hålla i ett barnkalas där. Det var kul, barn alltså. Så glada och härliga! Sen då, for hem för att lite snabbt duscha och byta om för att sen åter igen åka in till stan.
Det blev en promenad och sedan bio. Såg Fast and furious 5, den var faktiskt riktigt bra! Himla rolig till och från med, haha. Klart sevärd! Man kan annars tycka att en femte film av dem skulle bli lite mycket men... den blev asbra. Mysig kväll med! :)


Slainte

I fredags så hängde jag först lite med Kling, vi brummade bil runt igenom skogen och så ner och hälsade på Natha en sväng. Sedan på kvällen tog hon och jag 9bussen mot stan för att möta upp några kompisar och ta några öl. Gick till Highlander, himla mysigt ställe och lite udda folk? Som vid ett tillfälle när alla utom jag och Calle gick ut för att röka kommer en gubbe fram med kamera ler stort och kräver en pussbild på oss. Haha wtf?! Ingen anledning alls liksom? Haha, iallafall. Trevlig kväll, och just ja, Olle, vän och kollega, gick upp och sjöng med trubaduren de hade där. Har film ifrån det som jag tänkte lägga upp sen. Ska bara kolla hur kvaliten blev.

Guinness, jag är väl en av få som älskade det redan första gången jag drack det. Mmh det smakar bra! :)


I'm Back!

Hehe efter lite klagomål kom jag på att jag glömt skriva här. Äsch varit upptagen med annat!
Förra helgen var det fest här hemma. Rätt lyckat, eller egentligen inget att klaga på men det blev aldrig sådär super asbra haha vet inte varför menmen. En rätt vanlig fest så att säga. Fast de var 6(7 med mig) som sov kvar här, gissa om jag höll på att få en chock morgonen efter när vi vaknar, går upp för att äta frukost och... MAMMA står och steker ägg till allihopa?! Haha, underbara mamma. Lite annolunda. Sen lata vi mest i solen, hämtade pizza och sånt där.
Måndagen var det jobb, men nu har de sjukt lite att göra på företaget så de behövde inte min hjälp ett tag så för tillfället leker jag ensamstående hemmafru! Ingen man som funderat på att anställa en sån? Kan jobba heltid/deltid. Hels kvällspass hehehe skooojja.
Anyway.

Onsdagen den 11 fyllde Karin och Frida 20 år! Det firades med kalas hemma hos dem nästan hela dagen och sedan på kvällen tog vi bussen in till stan för att besöka vårat älskade saknade Hugo nattklubb som har höjt åldersgränsen till 23 på helger. Så onsdagar är enda chansen för oss att uppleva lite bra nattklubb, även om det inte är riktigt så bra som förr, så hade vi riktigt kul! Underbar kväll!

Grattis igen ;)


Sunday

Mamma och pappa har bestämt sig. De vill ha en hund igen. Vi hade ju en förr, men ja, den blev gammal så den finns inte mer nu. Jag känner väl inte riktigt att JAG vill ha en hund just nu. Men i slutet av maj flytar en liten goldenvalp in hos oss som det ser ut nu<3




Kommer se den som deras hund, så gott jag kan, hehe. Men måste säga, smälte som smör i solen i söndags när vi var och hälsade på en kull med valpar. Titta så gosiga! hehe den ena skulle upp och pussas och dra mig i håret. Lite busigt, fast ja, så söta. :)

Valborg

Och så har även valborg passerat! Det blev en trevlig kväll som efter lite om och men hehehe startade med grillning hemma hos mig. Lyckades få till det perfekt, jag svär det måste vara min dolda talang jag letat efter hela mitt liv. Är sjutton bra på att grilla! Fått till det perfekt de 3 gånger jag provat... Nåja, god mat och ett glas vin. Sen under kvällen joinade ett gäng till som åt hos grannen, puckon hade ju stor grill hade varit roligare att föra ihop! Nåja, blev på de stora hela bra! Haha lite "jag har aldrig " var också rätt roligt. Och lite sånna där härliga fylleerkännanden som jag tror kan ha varit missförstånd, men ytterst roliga för det. Jag menar... jag var inte het när jag var 9! haha. ¨Nåja, härligt folk och såvidare. Vid fyra slängde jag tillbaka dom till grannen där en del skulle basta. Själv gick jag och la mig. Vaknade nio kunde inte somna om så satte igång och städade, hör och höpna- vid 10 var huset rent igen! Jag är grym! Hehe.körde upp Maria och Natha som fortfarande sov, vid 11 tiden för skulle iväg på roadtrip under dagen... mmmhm undrar vart jag skulle?!

Nåja, nice, tack gott folk!

 


RSS 2.0