20 år


(en av bilderna Natha tog på mig ute på vårat lilla äventyr i torsdags!)


Ja, nu är jag en stor flicka. Kan inte längre helhjärtat sjunga med i Teenage Dirtbag, och jag får handla alkohol på systembolaget. Hade faktiskt en riktigt bra födelsedag igår! Om man bortser från ett släng av huvudvärk mot eftermiddagen. Fick mycket fint, och väldigt genomtänkta presenter måste jag säga, som till exempel en underbar fotobok av mormor och morfar. De hade lagt ner så galet mycket tid och jobb på den! Jag menar, de är inte datavana överhuvudtaget, så alla små fel (hehe rätt många) i boken om platser och ordning på bilder och så, är bara söta. Har inte hjärta att peka ut felen! Och av farmor fick jag ett halsband som hon har haft se hon var 25 och jag har alltid älskat det halsbandet. Det är ett sånt som går att öppna, skulle jämnt pilla på det när jag var liten hehe... Anyway, hon hade kollat upp hur gammalt det var och dra mig baklänges, smycket är från år 1883!
Fick en hel del annat jättebra och jättefint med men nog inte så intressant att skriva om här. Mycket tacksam iallafall :)

Äventyr

Just hemkommen från äventyr med Natha, hahaha fysjutton vi har så sjukt... aa sjukt ihop ibland alltså! Skulle ta en promenad med hennes häst som är skadad och inte får röra sig så mycket, får syn på ett ödehus och vi bestämmer oss för att senare ta oss dit och fotta lite.
aa... resulterade i en vandring längs en stor fet å(forsliknande haha) och ta sig över den för att sedan plöja igenom ett jättefält av bränneslor... efter en halvtimme kom vi fram! Det var en gammal kvarn! Ascoolt hus. Gick in och igenom och.... fick se en stig upp till vägen på typ 10 meter. FAIL HAHAHHAHA iallafall sjukt kul. Åkte vidare, hamnade på ett berg vid en stor väg som går här i närheten och dansade runt och larvade oss. åååå vad jag vill ha alla bilder vi tog hahaha. Tills vidare denna bara men aaaa,.

Scary hus! Aa, det är jag på bilden haha


20årsvals

Ja i lördags alltså. Så hade jag mitt kalas! Fyller 20 år nästa söndag, men vem orkar fira i midsommarhelgen, folk brukar alltid ha så mycket planer då så hade kalaset nu i helgen som var istället.. Underbart att så pass många kom, och jag hade ju styrt upp med mat och grejjer! Det verkade vara uppskattat, och jag stortrivdes, hade en allmänt jätterolig kväll! Och har massor av bilder, haha vet inte riktigt vilka jag kan lägga upp men har valt ut några stycken jag hoppas är okej. Haha.
Iallafall, 3 stycken kom ju lite mer uppklädda än alla andra... eller jag kanske ska säga utklädda? Pajjasar, Olle och Jonas, mina kollegor och vänner, kom som tjuv och (porr)polis och hade med sig Calle klädd som Elvis. Alltså, tänk er min miiin när jag öppnar dörren och ser dem. Hahahahhaaha underbart!
Orkar inte skriva så mycket, blev lite mycket alkohol och så vidare men riktigt kul hade jag som sagt och de flesta andra hade med roligt så vitt jag vet? Haha aja här är några bilder.















Aa hur många har dansat vals med Elvis då!
Hahaha, jag är rätt imponerad över hur graciös jag lyckades se ut efter den mängden alkohol vid den tiden på natten.. :'D

Student och raggarbilar

Igår så tog min vän Emil studenten. Kännt varann sen vi var 13 och gick i samma klass i högstadiet. Tycker faktiskt det är lite coolt att vi fortfarande är vänner! Anyway, for dit, finklädd och dan och där åt vi god mat och drack god öl heheh schyssta kompisar han har alla försökte supa ner han, det gick bra! Plus hans syrra haha hon är bäst på det. Iallafall, han o hans kompisar är ju inte såna där som gillar att gå ut på krogen och dansa och sånt så deras plan var att... åka raggarbil! Hela natten! Hahaha, jaja klart jag ska med sa jag. Det var en ny upplevelse att festa i en bil men det var riktigt trevligt faktiskt. Dock hoppade jag av i stan, trängde mig i kön och smet in på älskade Hugo nattklubb med Natha en stund. Och hade sjukt kul där med. Dock stinker jag idag, det värsta med nattklubbar är uteserveringar. Jag H-A-T-A-R rök. Men nu hänger ju typ alla ute iallafall så igår bet jag ihop och hängde med ut också. Försökte hålla mig undan de värsta rökdelarna men känner att de sitter i håret iallafall. Euuuww. Ska duscha! Snart. Hehe dricka lite mer mjölk först. (Tack karin för ditt eviga tjat om att mjölk är gott. Det är det!) Ae underbart. Sedan plötsligt var klockan tre och de var stängningsdags. Gick ut och ringde raggarbilen igen, tänkte att aa kanske de är kvar. De var de!! Så jag och nu även Natha åkte vidare genom natten. Vid 10 över 5 var jag hemma imorse... Attans, jag som lyckats vända tillbaka på dygnet.... Nåja, har ju en slags välsignelse(?) som gör att jag aldrig sover länge efter fyllan. Så vid tio var jag uppe! Nu är jag hundvakt och ska snart åka och handla mat till imorgon. För imorgon har jag mitt 20årskalas <3

Aa ni ser rätt. Av någon mysko anledning hamnade en blommig... BLOMMIG?! tröja på mig igår. Till ett par svartajeansshorts med hög midja. Men jäklar vad jag älskar dom ändå, sitter kalas på min stora rumpa. Men fattar inget, hur kunde de fina kläderna hamna på mig? Äsch kände mig fin och fick höra lite komplimanger om vad jag hade på mig med så vem vet. Kanske händer igen :D

Puss!


Ozzy

Var på speedway igår, och lille Ozzy var med också. Oh vad han växer! Eftersom mamma och jag står vid läktar entren så tog pappa hand om honom under matchen och gick runt lite. Iallafall, Ozzy blev nog rätt trött för efter matchen när vi mötte upp pappa och han, när han fick syn på mig så sprang han och hoppade upp i knät på mig och la sig ner hahhaha. Sen vägrade han gå mer, och han är ju faktiskt bara liten bebis än så länge så var ju bara att bära runt på honom lite så han fick vila. Hoho man träffar ju mycket folk iallafall med en valp i famnen!



Aa, hade på halsduk och skinnjacka på mig, blåste askallt och så hade jag ont i nacken så trodde jag började bli sjuk. Tog de säkra för det osäkra då ni vet ;D

Queen Anne's Revenge

Igår blev det iallafall lugnt. Hehe, tack och lov kanske jag ska säga för är sjukt trött idag.
Gick iallafall på bio med Karin och Frida på kvällen, vi såg nya Pirates. ASSBRA!! Haha Jack Sparrow är ju grym.
Jag vet folk som inte gillat filmen, men minst lika många som gillat den. Tror nog det gäller att inte ha några krav och förväntningar, då blir det bättre ;)
Hade iallafall låten Queen Anne's revenge med flogging molly på huvudet genom hela filmen och även hela dagen idag. Kunde varit värre så synd att klaga!


I was made for loving you baby

Haha vid strax före tio igårkväll fick jag ett sms "FEST HOS ISAK!" ae tänkte jag sista bussen har ju gått. Mm dum som jag är visste de ju att jag var ledig idag så var bara att hoppa in i duschen och ta bilen. Fick sällskap av Natha med sen så aa partyparty! hahaha tog det lugnt iallafall. Körde som sagt. Fast feeeett trött efter helgen så hon fick köra hem vid tre sen. Aa och idag då, vaknar nio studsar upp och full fart. Dance dance dance

He-he-he-hej här kommer segertåget...

VAA vad är det för fel på mig ahhahaha skål. Natha kommer sen med bilder från igår heheheh .


(bild för några veckor sen, vet att ryggen ser pucklig ut men det är den icke haha)

Party like a rockstar, party like me hehehh

Haha vilken jävla fest igår.
Var ganska normal från början men runt tolv halv ett blev det lite tråkigt så jag sa på skojj vi leker snurra flaskan! Olle säger "den flaskan pekar på klär av sig något!" Och varenda jävel var med på det? hahaha bästa. Slutade med att jag och fler satt i underkläder men Olle själv förlora han blev helt naken hahaha. Sen åkte kläderna på och strax efter det fick vi för oss att leka kurragömma, sjukt kul!
Och någon gång under kvällen så toadoppade dom husets värd i badkaret, sen åkte rätt många fler ner där.
Sen frammåt småtimmarna började festen slöa till lite grann, kändes som att den snart skulle vara slut.
Men vad händer dårå?
Plötsligt kommer killarna springandes undan tröjor, skriker, skrattar och klatschar händerna på varandras ryggar så de blir röda märken hahahaa wtf?!

Aa ni kan ju tänka er haha. Var riktigt kul för det mesta under kvällen/natten och ungefär vid åtta imorse var jag hemma...



min kollega/väns rygg.... ahahhahah jäkla puckon.
Anyway, hittade ett par fett snygga strumpbyxor i byrålådan igår som fick sitta på mina ben under kvällen. Värsta partybrallorna. Var de inte sjukt snygga eller?! :D
(och nej, hade inte träskor på mig under kvällen hahaha bara när jag tog bilden hemma innan.)


På de stora hela sjukt kul och bra helg! Lite trist i skallen bara, skulle jag inte kunna få förstå någon gång iallafall?


Inte ett moln så långt ögat kan nå

Vilken underbar dag! Vaknade och solen steker och jag är ledig. Och grannen är ledig, han peppar värre än den mest arbetströtta ni kan tänka er göra för helg. Haha, så en promenad till affären för att ladda upp lite matsäck sen drog vi ett gäng till en badplats i närheten. Tillbringade ett antal timmar där innan vi for hem, spelade basket, grillade, chillade, spelade volleyboll.... och aa det var den dagen! Kalas :)))) Kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira dena underbart fina svenska nationaldag vi haft! Vet inte om det framkommer på dessa bilder hur kul vi haft  menmen de är lite härliga iallafall :D








(ja, jag äger på att stå på händer hehehe)












Sunday

I den lilla(väldigt lilla) staden Söderköping har de en fin tradition som kallas Storåfestivalen. Där massa lokala mindre band kommer och spelar och alla samlar på den stora grässlänten och så sitter de där gamla som unga och njuter av livet, typ. Jag har bara varit där en gång förrut men idag var jag där igen. Mysigt! Skön söndag, härligt folk, sol en kall öl och sedan lite pizza(kebabrulle för mig) på det. Mmh ibland är det bara härligt att finnas :)

Frida och jag. Haha ja, och jag gillar överexponerade bilder med lite gamla färgtoner..

Friday



Haha, nu är den inte seg längre. Ganska roande också när ens statusgrejjer förvandlas till chattar.. Det bästa är att vi faktiskt fick nånting sagt med! Nu blir det den stora staden Norrköping och en kall öl. Eller två :)
Cheers mate!

Hohoh

Igår blev det utgång och jag, snäll och glad tänkte att ja, men jag kan köra den här gången! Haha, inget fel med det, brukar kunna ha kul ute nykter men grejjen är att jag när det är sådär överdrivet otroligt mycket med folk känner mig... stirrig? Haha kollar typ överallt och aa allmänt svårt att koppla av. Skolorna har ju börjat ha studentfester och grejjjer... och två slagsmål hamnade jag nästan i! För att jag kom och skulle gå förbi alltså, var inte med i dem hehe. Iallafall, de var en okej kväll och jag gick och drack alkoholfria drinkar. 19 kr liksom, klart värt! GottGott :D
Idag har jag varit på middag ute på landet hos mormor o morfar och kusinerna var där med. Mysigt. Nu ska jag ner till Natha på filmkväll :)


Party x 2...3?

I helgen var det två 20 årskalas, först fredagen hos Räkan som var med i London i vintras, trevligt och han fick en dassbok i present av mig och Frida, han blev jättelycklig! haha och jag lovar, när han är glad är alla andra runt omkring också glada. Det är en sån där skön glädje som smittar!
Och sedan, mina damer och herrar, på lördagen var det äntligen dags för Karin och Fridas kalas! Blev en riktigt bra försommarkväll! Med kanelshots och 90tals klassiker och sedan gick jag och smygåt av deras tårta hela natten hihi jättegod var den. Man tackar för kalaset! :D

Slängde ihop ett litet kollage, har massor av bilder från kvällen som macce sprang runt och fottade men ja, ska väl inte lägga upp alla dom här haha,


Ozzy, och nej han biter inte huvuden av fladdermöss

I onsdags så hämtade vi lille Ozzy! Oh han är så söt. Blir galen. Jag som inte skulle ha nån hund liksom. Iallafall, han är söt, men lika omöjlig att få på bild... här är en tagen med mobilen i bilen påvägen hem när vi precis hämtade honom, jag och mamma. Bara en vecka sen och han har redan växt massor tycker jag! Går så fort såhär i början... 10 veckor är han iallafall just nu, 9 här :)


Hajj Kajj!! Tjeena berrrra

Ja, jaja, jag är sämst på att uppdatera här, mitt fel min förlust hehehehe har annat för mig kanske? Nåja.
Förra veckan när jag kom hem från London var jag jättetrött så la mig i soffan och planerade att stanna där men efter tre samtal och halvhjärtade dissningar kom Natha och kidnappade mig för hon behövde hjälp med att fotta Kazum. Slutade med att jag tog över kameran helt och fottade henne massor och honom lite. Haha. Anyway, inte fått bilderna skickade till mig än så snodde dem hon lagt upp på Facebook. :))

Hon är ju fett snygg iallafall min berra!





RSS 2.0