Helgen

Igår var jag riktigt sugen på att gå ut så efter lite hit och dit och om och men så hamnade jag på Trappan (ett uteställe) med Frida och Natha! Aa och så en som hette Phillip och en himla massa annat folk. Eller massa, sjukt segstartat och folktomt igår?! Var gömde sig alla? Anyway. Var lite småsegt så jag drog rätt tidigt till en annan vän och var där istället.

Som sagt, sov hos en vän inatt, gick upp tidigt imorse för han skulle jobba och ja, jag skulle hem. Var tvugna att gå redan strax före 8 men jag tänkte att det blir bra, då kan jag ta en promenad och äta frukost någonstans så tar jag niobussen hem. Aa, men jag tänkte ju inte på att östgötatrafiken glömde bort oss byfånar som är beroende av bussar och tog bort den bussen. Så blev en ganska mycket längre promenad än jag först tänkt. För nu gick inte bussen förrän 10:10.
Men världens bästa miss tror jag, vandrade genom Norrköping i nästan två timmar. Helt stilla, kändes som hela staden sov. Och det var grått och molnigt men samtidigt sådär underbart skönt väder att bara promenera runt i. Så jag gick där fram på gatorna och tittade uppåt mot molnen och bara log. Det kändes så fritt!
Som när jag brukade sova ute under stjärnorna på somrarna.
Förra året var det fler nätter ute på altan än inne. I år blev det inte en enda. Vad hände med den svenska sommaren? Jag saknar att sitta ute på nätterna och bara vara liten.


Don't stop believin'

Nu är äntligen ett datum satt.
 Ett datum då jag lämnar Sverige på obestämd tid! I Oktober... Aah. Kan bli ett par månader, kan bli ett år, kan bli längre. Det känns bra. Riktigt bra faktiskt.. Spännande? Haha, jag vet inte vad för ord jag kan använda... lättnad? Aa, det känns lite grann som en lättnad. Nu har jag ett mål igen. Något att se fram emot. Åh, efter så lång tid vi har pratat om det känns det underbart att datumet äntligen är satt!


ehdfhjflkslk

Jag skulle kunna ljuga och säga att jag inte bloggar för de händer inget kul att skriva om. Men sanningen är att det känns som de händer saker hela tiden så har liksom ingen tid eller inspiration till att skriva, fastän jag vet att jag ångrar mig om jag inte skriver. Det här är ju min...typ... dagbok? Ah. Haha. Så ehm... vad händer? Jag jobbar och lever! OCH SYR! Fysjutton vad jag syr, jag ska snart på medeltidsveckan på gotland, och jag är helt oinsatt i det så nollkoll. Pluggar medeltid och syr gör jag som sagt mycket om fritiden nu :)

Men det tar sig sa mordbrännan! Nu känner jag att inspirationen att skriva ökar lite lätt igen. Hehe... lite..lite.


Make it stop, let this end


Don't you remember when you where young, and we wanted to set the world on fire?"

En gång i vintras fick jag för mig att jag skulle skriva ut de flesta av mina bilder ifrån min studentvecka förra året. Sagt och gjort, beställde hem dem från en sida på nätet. Dagen efter kraschade min dator och alla bilder försvann. Ödet? Jag vet inte, men evigt tacksam snilleblixten jag fick att beställa hem dem. Speciellt med tanke på att jag är en fet klantskalle och glömt lägga över det på den externa hårddisken.
Iallafall, härom kvällen tog jag mig i kragen och skapade mig min första scrapbook! Haha, det är kanske inget mästerverk, men jag är nöjd. Fin blev den iallafall, här kommer några utdrag! :)




I won't let the sun go down on me

Det blev en lugn helg, mycket välbehövt! I fredags åkte jag hem till Minna och var där och bara tog de lugnt, spelade kort och alfapet och två och en halv öl. Haha, har ju sån hosta så de tog hela kvällen. Sen sov jag hos mormor och morfar på deras landställe, världens mysigaste gäststuga med en urskön säng! Sov som en prinsessa hela natten. Första (och enda) hela natten den här veckan.. eller ja, vaknade av att jag frös en gång men det räknas inte, somnade ju om direkt.
I lördags var jag på släktträff, det var okej, trevlig släkt och så vidare men inte mycket mer. Har varit roligare förr om åren. Idag då? Satte mig i solstolen och försökte inbilla mig att solen stekte fast egentligen var de molnigt hehehe.


RSS 2.0