Skål

Kulturnatten i Norrköping.
Denna hypade kväll och i varenda år har jag nog lyckats missa precis allting som händer den kvällen, aldrig fattat varför de är sånt snack och blablabla. Anyway, skulle in igår till stan med Frida så skulle vi möta upp Maria och några och sen senare skulle jag träffa några andra och dricka öl. Haha. Bra plan! Och jäklar vad folk det var ute, hela stan var full och varenda pub/mat/öl ställe var packat. Ajja efter lite yrande hit och dit och en guiness här och en där, så drog Maria hem för hon kände sig inte bra, stackarn såg febrig ut. Jag och frida mötte en annan tjejkompis istället och så hamnade vi på munken och fyfarao, MUNKEN HAR INGEN GUINESS?! Haha fick en chock :)) då ville jag ha en annan mörk öl, han frågade hur mörk... den var svart, jättesvart 10% öl. Det smakade inte öl, luktade inte öl, såg deffinitivt inte ut som öl, men den var mycket intressant att dricka! Det fick bli min kulturupplevelse för kvällen :))



(innan jag sprang till bussen igår hehehe. Bussen hem på natten blev en upplevelse i sig den med, mycket trevligt folk och skrattandes lyckades jag hålla mig vaken!!)

Dude

Aa men ungefär såhär känner jag mig! Bilden är från en fest i Juni om jag minns rätt. Haha. Men jaa.
Kanjagintebarafåvilaifattordentligtnuuuuu


Grey is my favorite colour

"I want to be a lion
well, everybody wants to pass as cats "



Alice, han är så söt när han sover! Annars med såklart, hihi.
När jag åker till Australien är det helt klart honom jag kommer sakna mest, jag menar, mamma, pappa, vänner, släkt... er alla kommer jag kunna prata med! baah. kissemissetissetasse

Obevakad dator

Råkade nyss ut för min första riktiga facerape. Och gissa av vem... PAPPA?! FÖRIHELVETE INTE ENS SIN FAR KAN MAN LITA PÅ I DENNA DATAKALLAVÄRLD! Fast å andra sidan var de ganska...roligt. Hahahahahha fyfan.



Och kommentarerna var ju ganska roande de med, hahahaha tack för ikväll.
God Natt gott folk!

Vara eller att icke vara, det är inte frågan.

Frågan är, hur vet man skillnaden, hur vet man varför och vad? För man är. Hela tiden är man något. Men en del är bara för att det är så det ska vara, borde vara, alltid varit. Medans en del är för att de vill. De väljer det själva, tar inte för givet, och märker att de är så mycket.. Får så mycket mer tillbaks.



wtf

Jag skulle bara säga att jag ritade ett naket träd igår! tänkte att ni ville veta heheheh



Like a bus!!

Hahahaha aj kramp i magen, sett den förrut men så sjukt kul fortfarande hahah!


Vecka 32

Vid ett tillfälle en dag, låg vi i en grässlänt och bara tittade upp i himmelen och bara var. Bara låg där och njöt av livet. Hade ingen tid att passa, inga måsten, ingenting utom viljan att ha en bra plats på eldshowen som skulle vara vid 22 på kvällen.
Minns att jag låg där i gräset och tänkte att jag hade allt jag behövde. Det enda jag möjligtvis kunde önska just då, var att ett litet moln skulle segla förbi solen och svalka för en stund. Det var allt jag kunde önska.
Det är så svårt att förklara den känslan men tror att det är så nära lycka man kan komma.


Med det minnet förklarar jag hur jag känner för årets vecka 32. Det kändes nästan som att hitta hem, det perfekta sättet att fly vardagen för en stund och komma tillbaka lycklig och utvilad. Och jag är jätteglad och tacksam att jag fick möjlighet att följa med dit!

Kommer inte skriva så mycket mer om den veckan, har trots allt gått ett tag nu men tänkte ändå slänga upp några mysiga bilder. Och jag kommer deffinitivt åka dit igen nästa år! EN annan bra sak jag upptäckte under förberedelserna inför den veckan var hur kul det var att sy. Jag vill bara mer och mer! Blev so avslappnad och rofylld och stolt när jag lyckats få fram färdiga klänningar. :))










I'm back!

Det är inte alltid så lätt, okej?! MEN nu är jag tillbaka. IGEN! Haha sämst ever på detta men efter lite tjat från flera håll så tar jag åter igen tag i den här bloggen. Vad har jag gjort? Massor, inte haft tid, varit för trött, haft ett sjukt krångligt internet, varit på Gotland, festat... och mest av allt jobbat. Senaste månaden har jag jobbat heltid + totalt 22 timmars övertid. Så när jag säger att jag är helt slut menar jag det verkligen.
Anyway livet rullar på!

Ungefär såhär tråkig och trött ser jag ut för det mesta när jag jobbar. Man är inte så snygg när man är på ett lager. Dammigt och smutsigt och slitit :))

RSS 2.0