DLK<3

Jättebra!


wey

Kul att man åker på en förkylning såhär mitt i allt då. Nåja var väl inte helt oväntat kanske. Länge sen sist liksom?



Blädrade igenom en mapp med bilder jag hade... hittade denna! Söt. Kan ha hittat den på en favoritblogg som verkar ha tagit bort bloggen?! Jag har suttit och klickat in där i över en vecka nu tror jag i hopp om att den ska komma fram igen hehe "stalker" nä men hon la upp fina bilder. Jaja läser du detta kan du ju tänka på att slänga in en hälsning här om du startar igen :)


Långfredag + lördag

Lätt galen fest hos min kollega/vän, Olle blev det då i fredags! Eller det började med en "förfest" som innehöll kakor och öl i folkparken med lite annat trevligt folk, en bekant, eller ja, vän till vänner som fyllde år. Mycket trevligt, tre alkisar kom och slog sig ner med. Fick höra en del sköna historier om bland annat gamla hippisar, haha.
Vid niotiden bar det sen av till Olle då. Där fortsatte festen till ungefär 5 på morgonen, fy sjutton. Då kördes de sista som inte skulle sova kvar iväg... jag hade fått tillåtelse att stanna hehehe. Röda dagar går sista bussen ut till min lilla ort vid 22.. så ja. Äsch, jag och tre till skulle stanna fast ingen var trött så vi satt och lekte sanning eller konsekvens till typ sju... fysjutton det var länge sen. Hade glömt vad pinsama/elaka saker man kan råka på att göra haha. Men klarade mig hyffsat heheh.
Skulle försöka sova då.... mmh då börjar festens värd att SNARKA! Dra åt skogen vad han lät... lyckades totalt sova ungefär 50 min sen gav jag upp och började städa haha, såg förjävligt ut. Men det var en kul fest! På det stora hela så att säga. Lite för lite sömn bara, när jag väl var hemma i ringarum sen så tog jag en powernap på drygt en halvtimme.

Och frammåt kvällen kom ett gäng vänner över och vi spelade lite kort, åt popcorn och sen såg vi på Skönheten och Odjuret... Haha underbar film! Och ungefär vad man orkade med efter fredagens festligheter.

Det har varit en lång vecka. En bra vecka! :) Känner mig så härligt glad mest hela tiden, mmh vår!

Puss

Tisdag 19 april

Woho! Nu ska jag skriva lite om den spontana konsertresan till stockholm.
Efter mycket stress och oro blev det så att jag Isak och Calle tog Swebus upp till Sthlm för att se Dropkick Murphys.
För härligt grym konsert! Kan ha varit den bästa jag varit på, och kom ihåg hur mycket jag älskar Rise Against och ändå kan säga såhär, haha.
Det var galet, blev lyft runt många meter av främmande jättar i moshpiten, ramlade, knuffades, jaja men fanns hela tiden schysta typer som tog på sig rollen att skydda och hjälpa mig. Det är lätt det bästa med att vara tjej och gå på såna här konserter där det är mest killar, de visar sån härlig respekt, och hjälper en om man ser lite vilsen eller blir lite väl hårt knuffad. Ser man inget får man dessutom ställa sig framför de längsta! Haha underbart.
Mest underbart var det frammåt slutet, när jag var nästan svimfärdig efter galet tryck och mosh, stod ett par meter ifrån scenen och så börjar de spela "Kiss me i'm shitfaced"... Klockren låt, älskarn, och vet också att de brukar ibland dra upp tjejer på scenen till den låten, men stod så långt bak så tänkte äsch... men fram närmare ville jag! Så började försöka knuffa mig fram lite grann när en stor typ med tuppkam får syn på mig och frågar om jag vill upp... innan jag hann svara hade han lyft upp mig och kastat fram mig så gled över publiken hahahha och rakt ner i famnen på en vakt som hjälpte/knuffade upp mig på scenen.
Och så plötsligt så stod jag där, mitt på scen med ett grymt band! Det var häftigt! Lycka!!!
Åå skulle kunna skriva i evigheter om själva spelningen men har mer kul att skriva om.
Haha, efteråt, vi hade ingen som helst plan för hur vi skulle göra, visste bara att första bussen hem gick 8 på morgonen.... så drog in mot tcentralen och tänkte att vi skulle sitta där eller nått. Visade sig stänga strax efter ett... så då tyckte jag att 7eleven är ju öppet? Nej de andra vägrade de ville sova. Så vi gick på hotelljakt... och 4e hotellet tog emot oss! Halv två på natten tog vi alltså in på Nordic...
Kändes sjukt bra morgonen efter när man sitter sådär lagom sliten och äklig efter en konsert, äter fin frukost på ett hotell fullt av buisnessmen...

Blev sedan en kort tur på stan, och sedan for vi hem mot Norrköping. Och nu har jag gjort en lång historia jättekort, men iallafall, KALASBRA!!! Fint minne. Tack för en bra resa Isak och Calle!

Haha, ända bilderna jag har är från morgonen, var tvungen att fota hotellrummet ifall någon skulle tvivla på vår historia. Typ? Och ja, vi tre var tvugna att dela på en dubbelsäng, så jag fick sova i skarven. Men ska inte klaga!


"Erotik och Bondeliv"

Jag älskar livet just nu! Var bara tvungen att få det ur mig, springer runt och känner mig lycklig och skrattar mest hela tiden. Åt allt och inget. Haha, bara underbart, fattar ingenting, men sak samma! Inatt, eller imorgon, så ska jag skriva ett långt bra innlägg om Dropkick konserten i tisdags, som för övrigt var bland de bästa jag varit på. Haha, nu ska jag in mot stan för en efterlängtad välförtjänt öl! Skål gott folk!

Sunshine highway

Woho så blir det en tur till huvudstaden för konsert imorgon då! Det ser ut som att det blir buss upp dit, och hem. Problemet? Well, det går ingen buss hem på kvällen, så vi får väl spendera en natt där. Haha spännande men det ska väl gå bra.
Annars då? Jodå, det rullar på som man brukar säga. Är ledig för stunden så idag har jag varit ute i solen och promenerat runt ett par timmar... korkat. Nu är jag knallröd och jättefräkning. haha, aa härligt med lite värme.


'round here

I torsdags så var jag ute och vandrade med Karin och Frida. Vi gick bort till en tjen, en sjö i närheten, och sedan utmed den i drygt två timmar innan vi vände och gick samma väg tillbaka.
Det var härligt! Så harmoniskt och rofyllt att vandra runt i skogen...
Såg rätt mycket också, bland annat en älg, träd som gått av på mitten, stenar som såg ut som ansikten och det allseende ögat i mordor... va? aa typ. Hehehe. Äsch, en fin tur vi säkert ska göra om någon gång, och ta med ett tält och campa tycker jag!






Don't walk away

Love this video


Galileo Figaro

Australia.
Såg den filmen igår kväll, har sett den förrut och har sagt det förrut, den är otrolig. Det är en sådan där film som får mig att börja tänka. Inte på något speciellt, utan bara rent allmänt börja tänka. På lite av varje! Ja, jag är ganska filosofisk av mig. Men ibland så glömmer jag nästan bort det och känner mig tom, sen händer något som gör att det sätter fart igen. Som till exempel denna filmen. Den är så vacker också, jag gillar den verkligen och den är ändå inte alls som de filmer jag brukar gilla.
Så just för stunden är jag ganska mycket. Filosofisk, realistisk, possitiv, pepp, drömmande, hoppfull... och nog mycket mer men framför allt,  allt jag har i tankarna är fortfarande realistiskt, åh vad jag hoppas det blir av!


(bild från filmen)

Genom eld och vatten

Hej!
Nej nu är jag faktiskt rätt rastlös. Fett taggad! Dansar runt och sjunger med i dålig musik medans jag väntar på att klockan ska gå så jag kan ta niobussen mot stan. UnTiss Un Tiss Un Tiss baby!
haha fysjutton x)
 Äsch... igår var det hemmafest hos Isak, jag och Natha drack... POMMAC! Det är fett gott och endast 0,7 % alkohol. Ärligt, folk skrattade så dant, när vi drar upp värsta flaskan som ser ut att vara någon fin skumpa och så är det... Pommac! Bara själva grejjen gjorde att jag skrattade och var glad och i humöret kändes de som att jag var full! Hade en riktigt kul och trevlig kväll iallafall, tack alla fina! Hahaha och så fick jag veta att jag har en hemlig stalker som brukar sitta i trädet utanför mitt fönster med en kikare. Ska tänka på att poosa lite extra vid fönstret ikväll. hahah wtf? Ajja. Skål gott folk, ha en fin kväll!


¨That's it

Jag har en grym teori angående galenskap. Fast det tar så lång tid att skriva ner den så tänkte att det räcker med att tala om ATT jag vet. Vet vad? Att endast en fullt normal människa kan drömma fullständigt galna drömmar, medans en redan galen människas drömmar är helt normala. Ja? Den här bilden nedan som jag hittade igår kväll förklarar också rätt bra.


Für Elise

Jag har alltid önskat mig en speldosa. Sådan där gammal ni vet. Skruvas upp och så spelar den en stund.
En sak kanske inte så många vet om, är min kärlek för snöglober. Jag älskar snöglober, kan sitta och snurra och titta på dem i evigheter och drömma mig bort...



(ne, inte min bild!)


Edward & Bella

Haha, bästa. Går dock tydligen inte att skicka vidare på msn, oh well. Här Minna, titta :D


Free

Sliten, trött, stressad... MEN! Ledig nästa vecka! Känns faktiskt riktigt skönt, haha, kan behöva unna mig det. Behöver vila upp mig och behöver se lite grann av vårsolen. Det blir härligt, funderar på att ge mig ut och vandra. Kan vara bra avkoppling. Så får det bli :))



WTF

WeHeartIt 




Ocean

Man får drömma, visst? Men det börjar bli dags att ta tag i drömmarna. Göra någonting av dem. Det är lite... nu eller aldrig.
:)



Edgar


What if

Det är lite roligt att jag ofta önskar att jag kunde flyga, men är skiträdd i ett flygplan. Kanske har med något slags kontrollbehov att göra? Flygplanen kan jag inte styra eller påverka, utan sitter helt sårbar i en trång stol med folk överallt runtomkring... men om jag själv kunnat flyga, haft vingar, då skulle jag själv kunna styra utan att vara beroende av att lita på någon annan... så är det nog. Iallafall, vingar är vackert!


The wanderer

Oneteaspoon.com har fina inspirationsbilder på deras hemsida. Tänkte att ni ville veta :)))

 

 


Inte lätt

Kom att tänka på en sak nyss jag kände att jag behövde dela med mig av.
Min tatuering, ugglan jag har på insidan av överarmen. Jag verkligen älskar den och är hur nöjd som helst! Men, faktiskt, så är det lite jobbigt att få frågan varför jag gjorde den, vad den betyder, vad den står för... Jag kan liksom inte riktigt förklara. Om någon däremot frågar OM den betyder något, så svarar jag ja, den betyder jättemycket för mig.
Men de som frågar vad den betyder.
Ja, vad betyder den? Jag vet, räcker inte det? Nej. Jag vet ju själv att jag gärna frågar om andras tatueringar och varför de gjort dem. Så vad ska jag svara?
Den står för väldigt mycket.
Ugglor i sig står för bland annat frihet, drömmar, vishet...
Min uggla är en babyuggla med blå ögon. Ögonen var viktigt att de var blå. Och att den är lite som en babyuggla, även de klokaste var en gång små, man föds inte vis! Man lär sig med tiden. Men om jag säger det så känns det ibland som ett svar som är svårt att förstå, för jag själv hör mycket mer bakom de orden än just bara orden.
Ibland händer det att jag försöker förklara den som min egen Benjamin syrsa, ni vet, ett samvete. Men det är heller inte rätt eller tillräkligt.
Ibland säger jag också bara att den är som jag, den symboliserar mig. Vilket nog är mest rätt, så för att förstå min tatuering måste man nog förstå mig. Vilket nog inte alls är det lättaste.
Tillbaks en bit i texten nu, ugglor i sig är rätt visa. Men min ser ung ut, den lär sig fortfarande fast ser lite lätt förvirrad ut, men samtidigt nyfiken. Den är som jag. Det är viktigt för mig att komma ihåg vem jag var, vem jag är, vem jag vill vara och vem jag kommer att bli. Att veta och att se, vad jag vill veta och se.

Ofta när någon frågar om ugglan säger jag också bara något i stil med "visst är den söt?" och försöker styra in samtalet på annat än att jag ska försöka förklara vad den står för. Det går liksom inte för det mesta. Men jag vill heller inte att någon ska tro att jag bara gjorde den för att. Bara för att. För så är det inte. Den gör mig stark?

Hur ska jag kort och enkelt kunna sammanfatta detta? Det går nog inte, jag får nog fortsätta svara som jag brukar och tänka att det är tokiga frågor att ställa.
Oj, får inte glömma att det är inte alltid jobbigt att få den frågan! Ibland gör det absolut ingenting, ifall den som frågar är någon jag känner att jag kan förklara den för, som kanske skulle förstå någon kort förklaring som nog skulle låta som något kodat. Typ. Kanske?
Äsch, söndagssvammel i mitt hjärta!


Ibland så vet jag inte vad jag vill

"Ibland så vill jag följa med
Ibland så står jag helst bredvid
Ibland så vet jag inte vad jag vill
Eller vad jag vill se


Smells Like Teen Spirit

Igår blev det en halvspontan utgång med Nathy, och idag är jag återigen taxi åt mamma och pappa. Haha, de är på 70talsfest, rikigt snygga är dom! Lägger upp bild imorgon eller så för det måste minnas haha. Iallafall, jag sitter här och lyssnar på Nirvana medan jag väntar på att karin och frida ska äta klart. För sen ska vi på fest. Fast ja, jag kör så blir att dricka läsk för min del. Tur att det är gott iallafall, får se kanske tar en kaffe med. Woho, party!
Och just ja. Känner att jag är lite längre ifrån min "vanliga" stil än jag brukar vara, idag. Men jag vet inte, jag gillar't på något vis. Känns som jag ändå? Nåja får se. Ha en bra kväll! Pussss



 

RSS 2.0