Ayyoo

Hej igen nu rullar de på med innläggen här när jag ändå är igång!
Så efter några dagars vilande for vi iväg för lite mer camping, lite lyxigare camping. En vän till Ben äger en typ husvagnsstuga i en typ... semesterby mned sånna små hus. Pool 50 meter och hav med drömlik strand igen 100 meter bort. 4 dollar per natt. Vilket är mindre än 30 kronor. Per natt. Hello?! Klart vi vill campa i stil haha. Var där en vecka, solade, badade lagade sinnes god mat igen och bara levde. Haha, shoppade lite med förresten faktiskt. Unnade mig ett par riktigt snygga shorts och ett linne.
Och ni skulle se alla fina snäckor vi samlat ihop! Ska försöka fotta det någon dag.
Första dagen samlade vi ihop massa olika fina saker, stenar och snäcker på stranden och gjorde små ljusarrangemang att ha i stugan för att göra den mer hemtrevlig, den hade liksom stått tom och oanvänd i typ tre år. Men där hade vi en bra vecka, och också denna stuga låg i Forster, samma "stad" som vi campade vid första veckan, fast på andra sidan eller vad man ska säga. :)











Jag fiskade upp den stora fisken en dag! Snacka om att jag var stolt haha :D



Och lite av all god mat mmmmh nomnomnom.
bland annat hemmarullade känguruköttbullar!


lammstek med en färdigblandad Sataysås och rödbetor och champinioner med lök i. Och potatismos, och jag säger då det den här australiernan vet hur potatismos ska smaka! MMHMh!! Haha fast här har jag haft i ärtor och majs i efterhand. Haha.


Så här var då lite bilder från camping nr. 2. Awesome week ohyes! :)
Blablabla nu ska vi spela lite monopol här så uppdaterar mer om allt nästa gång jag får tid!
Puss!

Ohdear, long time no see!

Hello!
Nu har de gått alldeles för lång tid och efter MYCKET tjat från mamma tar jag mig äntligen tid att uppdatera litegrann här. Händer alldeles för mycket för att jag ska orka skriva detaljerat om allting men kort och gott, sen jag senast lämnade sydney hamnade jag först i Newcastle där jag spenderade ett par tre dagar. Bland annat så guidade min vän Ben mig runt lite och vi vandrade runt på lite olika stränder, fottade lite och samlade snäckor. Newcastle är en himla mysig stad av de lilla jag han se och på något vis känns de lite grann som... Visby?! Kanske för att de är så nära till vattnet överallt för de är helt annolunda men känslan var den samma. :)





haha kolla solbrännan efter sandalerna på fötterna...




Efter att jag spenderat ett par dagar där i Newcastle följde jag med och campade i Forster, två timmar norrut. I en nationalpark som heter Booti Booti, haha roligt namn. Men himla fint område! Stranden precis vid campingplatsen var jättevacker och man kunde följa en stig upp över en... kulle? över ett berg täckt med skog ca 3 km så kom man till en annan strand. Vi var där i fyra dagar och det regnade nonstop utom sista dagen då vi bestämt att åka tillbaka. Men vi hade sjukt kul för det! Vad gör de med lite regn liksom. Spelade spel (mest schack!) drack rom, grillade, vandrade runt med mera. :) Och sista dagen gick vi även över till den andra stranden, otroligt fin vandring!... tills vi hamnade i ett snår med äkliga blodiglad som blev förälskade i mina fötter ehhehe... Men här är lite bilder från den campingturen!
Obs, den där blå presseningnen, så värd! Räddade oss från regnet galant höll allting i tältet torrt :))



Hur mycket det regnade... allt här där ni ser vatten är i vanliga fall gräsmatta där man ska kunna campa...



Hur vi kokade mitt kaffe! Får inte vara dum heller det gäller att vara uppfinningsrik. En burk som en gång innehöll majs plus ett whiskeyglas... Prima! ;)







Varje kväll åt vi sjukt god mat, väldigt enkelt och med hjälp av endast en grillplata och kylboxar. Känguru nästan varje kväll, skojjar inte, det är riktigt gott! Tror till och med att jag kan säga att de är mitt favoritkött. Usch låter brutalt att säga så, men är faktiskt så pass gott att äta.

Efter denna campingtur stannade jag hemma hos Ben ett par dagar. Vilade, laddade, kollade lite speedway och sen drog vi iväg för mer camping, men denna gången lite lyxigare haha skriver mer om det i nästa innlägg. Puss!

RSS 2.0