:)) <3

För några dagar sedan fick jag en present apropå ingenting alls av mitt <3
En hårblås och ett paket med små förpackningar olika handcremer.
Och jag har ju aldrig använt en hårblås i princip men nån gång ska väl va den första och jag börjar få in tekniken nu! haha, nu ska jag väl bli fin igen i håret. Påtal om hår så färgade jag det mörkt igen, trivs inte alls i de ljusa haha :))


Hello!


Nu springer dagarna iväg igen, men det är ju så tråkigt att sätta sig vid datorn och skriva. Haha, men jag ska försöka igen nu. Sen senast då, två helger sedan spenderades ute på landet i ett halvfärdigt hus med en speedwaybana två meter utanför. Solade, badade, luktade på motororerna, drack öl på kvällen, grillade, mm chillade med andra ord. Mycket trevligt ställe!
Helgen efter det, förra fredagen var jag för första gången i mitt liv på Sidecarracing. Det är som speedwaycyklar fast bredare och med två personer på. Sjukt kul faktiskt! Och fort som attan gick de! Sen ni damer och herrar, på lördagen så provade faktiskt JAG att köra speedway. Och oj vad roligt det var! Ska helt klart prova igen! Dock så brummade jag ju bara runt lite sakta, ingen sliding i kurvorna för mig inte men äsch ;)



Sedan på söndagen hade Bens brorsdotter 6årskalas, så de blev en tur dit för lite glass och lek, hihi. Senare på kvällen åkte vi till Maitland för lite Bowling! Jag, Ben och hans bror Jay :) Jag sög som vanligt, pinsamt låga poäng och vill inte erkänna de egentligen men den traditionella träningsverkan i rumpan och högerhanden som alltid kommer efter bowling kom även denna gång. Ajaj hahaha!





RSS 2.0