"But february made me shiver


y




Helgen

Fredagkvällen blev jättelugn, drack folköl och spelade wii sports med familjen. Och somnade kalastidigt!

Igår däremot hann jag med en hel del!
Först så åkte mamma och jag in till stan en stund för lite shopping. Det var trevligt och jag hittade en hel del, bland annat ett par byxer, en t-shirt, en bh, två par strumpbyxer och en typ skjorta, haha ja, en skjorta, jag som nästan aldrig använder det. Sist jag hade det på mig var i veckan på jobbet och min kollega Jonas utbrast "HAHA fan jenny idag ser du ut som en riktig skogshuggare!"
Hahaha, nej det var ingen snygg skjorta det kan jag hålla med om.
Iallafall, när jag kom hem tränade jag en dryg timme och kände mig duktig sen började jag fixa mig och drog på förfest hos Madde. Det var med trevligt och senare drog vi ut.
Det var väl en av de mindre lyckade utgångarna tyvärr, men men kommer fler gånger.

Idag har jag försökt att städa, det har gått sådär. Så istället kollade jag på Nyckeln till frihet med mamma och pappa. Grym film! Såg den första gången förra våren. Runt påsk någon gång om jag minns rätt.


Tiger

Woo, gick in på Minnas blogg och såg en bild på hennes naglar hon målat i svart och guld lite leopard aktigt. Det var ascoolt! Tänkte att ja, varför skulle inte jag med kunna lära mig göra coola naglar. Sagt och gjort. Mina första ej-bara-bas-lackade naglar ever. Jätte inspirerade av hennes! Men jag är mer tiger än leopard ;)
Lite fint ändå för att vara första nånsin? Puss?

 

WHODEFUKKISALIC

Min tjockiskatt.
Han heter Alice.
På helgerna när folk går på pubrundor så går han på soffrundor. :)))



Det är fredag. LÖNEFREDAG! Ikväll ska jag nog kanske sova men imorgon då vill jag sjutton fira! Tihihi

Kickstart my

En hel del New York pics nu för tiden men... denna hängde inne på Hard Rock Cafe och var fin!




N.Y

Tombstone - The Pogues



The night is dark, the moon is full
Across the blood red plain
Every step and every breath
Brings me nearer home
The spirits watch me on my way
They whisper on the wind
And when the dawn lights up the sky
I'll see my land again

A hot wind blows the scrub and dust
across the barren land
Trees stand bare like skeletons
The mountains all torn down
The water holes are dry as bones
No birds are singing now
And faraway a city stands
Tombstones against the sky

Traffic lights


Ghost of stephen foster


Happy Birthday mami!

Idag fyller mamma år, fast vi hade gäster och så här igår för idag var pappa tvungen att vara med på en kurs angående Speedwayen och julia kunde heller inte vara hemma. Så ikväll blir det väl en myskväll med bara mamma och jag. Haha, fast, vi lär nog sitta i varsin ände av soffan och sova redan vid nio om jag känner henne rätt. Fast, Grattis till Mamma!

Detta, en bild på henne och pappa sen i vintras när vi var i New York.


sticking out of


Voodo girl

 



just trying to find their way home"

Förresten, mitt fina ljusträd är uppe över sängen nu! Stört omöjligt att få en bra bild på men här kanske det syns lite iallafall, hur jättefint det blev. Jag är nöjd iallafall. Helmys! :))




So far away


Important.

För mig är musik viktigt. Jätteviktigt.
Jag tror inte det är så lätt att förstå på vilket sätt det är viktigt, men för mig, hittar jag en bra låt som känns som jag, så är det så, år efter år efter år. Och jag kan lyssna på den och tänka, och komma fram till svar på frågor jag inte visste att jag hade. Det kanske är som för en troende att läsa i bibeln. Någon slags trygghet, för en låt som är bra. Den fortsätter att vara just så bra i all oändlighet, just den låten som fastnar den stannar. Den förändras inte även om jag skulle förändras. Jag kan lyssna och minnas vem jag var, se vem jag är och vem jag kanke blir.

Andra låtar lyssnar jag på för att minnas, hur jag kände just då vid det minnet jag väljer. Men jag lyssnar ofta, mycket hellre än att prata. Ibland när saker och ting blir för mycket stänger jag hellre in mig i mig själv och lyssnar och lyssnar och lyssnar efter en låt som just då ger mig svar på det jag inte vet, varför jag känner som jag gör. Börjar helt tom, med bara en känsla. Letar sedan efter något som låter som jag känner, sedan lyssnar jag på varför den låter som så, och om det passar på mig med, så har jag hittat rätt.

Sedan finns det oändligt mycket som jag lyssnar på "bara" för att det är grymt bra, självklart tänker jag då med, som jag sa, jag är en lyssnare egentligen. Men någon kanske förstår skillnaden i en bra låt, och en riktigt bra låt för mig.

Wooooohhhhh Deeptalk!

Sullivan Street

Counting Crows - Sullivan Street





Have you seen me lately?


När frågade du senast hur jag mådde?  
Jag önskar bara att du skulle fråga mig hur jag har det. Jag skulle förmodligen ljuga, men jag skulle så gärna ljuga och säga att det är bra för att se att du fortfarande såg igenom mitt skal.

Nighttime... Daytime! Nighttime... Daytime!

Hahaha, älskar denna video den gjorde min dag! XD


All the times, that I felt insecure

Det blev en lugn lördagkväll igår. Bäddade ner mig i min soffa och kollade på The Notebook. "Det är en fin film!" Säger dom. Jag säger "Ryan Gosling är fin!" Jaja, det är en fin historia men kärlek brukar ju vara fina historier eller?

Somnade iallafall jättetidigt för att vara jag, redan strax efter midnatt. Vaknade inte förrän halv tolv idag heller, men nu känner jag mig iallafall ordentligt utvilad. Äntligen.

 

Staind - outside

Googoo

Var ute igår.
På Puls.
Galet vad jag saknar Hugos! Alltså, rätt illa att sakna en nattklubb, men de var ju lite som...ää vet inte. Saknar stället, lokalerna och känslan. Så är det bara. Var ju någon typ av "After skii" igår och ett liveband, New Tones, var där och spelade. Plötsligt ropar de "KOM IGEN DÅ HUGO!!!" AS! Kunde slängt en flaska i huvet på dem just då haha. Och vimmelbilderna var mycket mycket bättre och roligare förrut, nu har de ju hyrt in nått jäkla företag som fotografer. HAha nån har en dålig dag idag? Nää behövde klaga lite bara.
Såja.

Puss!


Karin, Frida, Jag och Stina.
Haha jag ser ju ut som en trollunge i den där frisyren. Galet! Jag gillar galet.

FREDAG!

Det firar jag med lite Bam :)))
Han ser varm ut. Han behöver nog glass. Jag gillar glass!?


Yää!

Woooh, mitt rum börjat likna ett rum igen!
Ja och jag lyckades få träningsvärk av att städa. Men ni skulle se alla yoga liknande balansövningar jag var tvungen att göra, hahaha... Alltså, har sjukt mycket saker och små plock så när jag rev ner alltihop till golvet... ja och ett ganska stort rum med... sedan kliva fram och tillbaka över allt och ja... haha aj min rumpa och mina ben. Hejja mig?
Nåja. Imorgon om jag hinner, annars lördag... så ska lampor och tavlor upp. Sedan är det fiiiiint!
Puss

DoItYourself


Why so serious?

Igår vaknade jag vid typ tolv, jag var ledig från jobbet. Så jag tänkte att jag skulle vara duktig och storstäda, sagt och gjort från ca 13:30 till 21:30 höll jag på och fy sjutton vad damm det finns! Passat på att möblera om också. Men tro inte att jag är klar än, haha- halvklar snarare... mängder av småplock och damning kvar. Tänkte att det fixar jag imorgon, men så ringer de och säger att jag behöver jobba. Hejja mig? Blir att kämpa med rummet sent ikväll. Nåja blir nog klar. Och fint blir det! Och massor av mer plats får jag! Så härligt...

Dock har jag ju två feta affischer (nej,har fler, men två som de är problem med) som jag måste fundera på hur jag ska placera? De är viktiga. Jätteviktiga. Det är på Sweeney Todd och på Jokern. Jag gillar freaks.

 


Audrey Hepburn

Jag har två burkar. De är med motiv från två filmer som jag inte sett. Men jag borde se dem. Jag gillar ju film? Nåja söta är de iallafall :))


ää

Nu känner jag mig dålig. Började så duktigt att städa mitt rum och vad händer då, jo jag hittar det där jävla godiset jag gömde för mig själv igår hahaha så nu sitter jag här igen och äter :O usch haha


Forgrymmade ynge!

Jag är galet svag för gubbkepsar, okej? Fast idag när jag tog på mig en kände jag mig lite grann som Emil i Lönneberga så den fick stanna som en kung på en kudde på min soffa idag. Men fin är den!




Nötter + choklad

Jag blir anfallen av godisar här, de bara hoppar på mig och tvingar sig in mellan mina tänder ner i min mage för att göra den fet, fula typer till att smyga runt..!

hehehe ae, men så här är det egentligen.

Jag har ju inte fast anställning, men jobbar som att jag hade det. Företaget ringer när de behöver extra hjälp vilket blir nästan hela tiden men iallafall, så kommer det några dagar ibland när det inte behövs och fy sjutton. Jag suger på att vara arbetslös, det kryper i hela mig och jag är hungrig och irriterad hela tiden, blir galen. Det är så illa att jag nyss assarg gömde min påse med M&Ms under tre kuddar och två filtar i hörnet av min soffa så att jag inte skulle se den och bli lockad. Heheh funkar än så länge...



I'll know my name as it's called again


"It's empty in the valley of your heart
The sun, it rises slowly as you walk
Away from all the fears

And all the faults you've left behind
The harvest left no food for you to eat
You cannibal, you meat-eater, you see

 But I have seen the same
 I know the shame in your defeat

But I will hold on hope
And I won't let you choke
On the noose around your neck

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again

Cause I have other things to fill my time
You take what is yours and I'll take mine
Now let me at the truth
Which will refresh my broken mind

So tie me to a post and block my ears
I can see widows and orphans through my tears
I know my call despite my faults
And despite my growing fears

But I will hold on hope
And I won't let you choke
On the noose around your neck

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again

So come out of your cave walking on your hands
And see the world hanging upside down
You can understand dependence
When you know the maker's hand
So make your siren's call
And sing all you want

I will not hear what you have to say
Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be

And I will hold on hope
And I won't let you choke
On the noose around your neck

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again"

Effy

Jag har hört rykten om att säsong 5 av skins börjat sändas. Sug att jag inte laddar ner och tagit mig tid att hitta de avsnittet som finns ute redan. Äää. Istället sitter jag och hittar massor av bra videos på youtube. Bra musik med.
Den här gillar jag!


Amor

Mer kärlek åt folket!
Till er alla som jag som sitter utan någon extra speciell, här har ni ett stort hjärta fyllt med kärlek från mig. Bättre kan de inte bli va hihi puss


A day to be alone

 

"In the mirror you'll see a smiling face. And standing next to you will always be me, yeah me


Varde ljus

Idag följde jag med mamma på en lite lagom spontan tripp på dryga fyra timmar till Ullared för shopping! Haha, hittar aldrig något speciellt i klädväg där men en massa annat smått och gått. Bland annat ett träd! Dekorationsträd, som det så fint heter. Det är en stam och sen små grenar som är fylda med små små lampor, så mysigt!
Tänkt att jag ska möblera om i mitt rum i veckan, då kommer jag sätta upp trädet över sängen i hörnet. Kommer bli jättemysigt! Prima skinka jappjapp.

Ungefär såhär ser det ut. Ser fult ut på bilden, men är ju googlebild. Får fota min säng sen när det är på plats.


Sundays

Vilka är dom som är som dom andra?
Det är dom som alla vet vilka de är,
de som man lär känna.
Ibland tänker jag att jag önskar att jag var mer som dom.
Sen undrar jag vilka dom är.
Och inser att det aldrig kommer bli så,
för jag är inte så.
Jag vet inte hur man gör.


When the world is burning- don't walk away, don't walk away



The colour of her eyes were the colour of insanity


Dance, fucker, dance!

Haha igår då, jo de var helt okej. Eller hade askul för det mesta faktiskt, speciellt när Natha ramlade runt i sina 12 centimeters klackar hon tyckte var en jättebra ide att ha på sig igår... Ja, de var jättesnygga och fina, men kom igen, festa i de skyskraporna?! Hahaha hon hade jätteskoskav idag:)))

Iallafall, vi dansade på och drinkade på och sådär tills det stängde, då flyttade vi oss till max för lite fyllekäk... jag lovar, fyllekäk är alltid gott, till och med före maten! Citat från mig på studentveckan.
Max då, jo mat är gott men det stängde ju halv fem. Fast vi blev lite polare med två nya så följde med hem till dem för att vänta in bussen som gick vid 7. Den ena hade aldrig nånsin varit vaken 24h i streck innan. Alltså... va?! Det var på tiden att han fick uppleva! Sött, snälla var de med.
Wellwell vi drog alltså hem vid sju imorse, jag och Natha. För att sova? Nej, vi kollade på Asterix 12 stordåd!

Haha... vimmelbild från inatt. Jag i mitten, Natha till vänster och till höger..?


I'd like to think of me returning when I can

Jag gillar graffiti. Det ser lite trasigt ut.

  


"Ni är så himla irländska av er!"

Vi fick finaste komentaren av Jennifer igår, hon skrattade och sa "ni är så himla irländska av er!" Ja, man blir så glad av öl och bra musik en fredag,lördag kväll sådär tillsammans med mycket trevligt folk... Det är så fint :D
Och den här musiken får mig att vilja dansa! Underbar haha



Friday

Sitter och väntar på att klockan ska gå. Gå och gömma sig så att jag kan leta efter den sen :))))

Haha, nej, dålig humor. Men det suger att gå hemma om dagarna, fy sjutton för arbetslösheten. En vecka och jag är redan... galen..galnare? Nåja, fem över sju går bussen in mot Norrköping och då blir det fest.

Mmh, budweiser och lite irländsk musik, jag är redo!


Un tss un tss

Så börjar jag om igen! Startat om med bloggandet ett par gånger nu, de funkar ett tag sen tröttnar jag, har inte tid, har inget kul att snacka om osv. Men nu har jag saknat det lite grann, haha. Behöver dock fixa photoshop innan jag kommer igång ordentligt... hatar att visa helt oredigerade bilder. Brukar förstårs inte sönderredigera bilder, men tar alltid bort röda ögon, fixar till färgerna så att de blir snyggare och verkligare... ja, typ. Nu ska jag kämpa vidare med designen, puss! :))

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0