"Only girl in the world"

Ett nytt försök att ladda upp lite bilder då. Tagna i den ordningen ni ser dem ;D

Dag 1: Det ljuva välkomnandet!



Och en promenad genom parker och förbi operahuset!






Dag två har jag inte så mycket bilder ifrån så nu direkt till  dag 3! MASKERAD!! Vafan blev ju typ bara jag som klädde upp mig, de andra hade mest larvsaker. Haha sjukt kul kväll dock kom inte hem förrän halv fem imorse. Mina nya homies och jag ägde dansgolvet några timmar så atte... ae har bara en sak att säga om igår "ARRIIBHAAA!!!" tequila och la musciato! la musciato!







.... gick igenom bilderna från igår och insåg att jag nog inte kan lägga upp fler än de här. Haha vill ju inte skaffa ovänner de första jag gör liksom så av respekt får de stanna hära :D

Idag då! Vaknade 8 imorse av några förbannade kyrkklockor som ringde. och ringde. Och ringde lite till! Efter typ tjugo minuter gav jag upp och gick och duschade. Så inte ens fyra timmars sömn, de känns! Men trots det tog vi en tur till ett Zoo idag. Ååh blir helt kär i alla gosiga djur! Men hatar djurparker, ´höll på att dö inombords när vi såg kängrurna ligga ner sorgsna i sin lilla "hage"... buuh.
Har mängder av bilder därifrån men orkar inte ladda upp mer nu går så sjukt segt.
Imorgon sticker jag på SurfCamp! SÅ när vi hörs igen nästa helg är det en äkta surfer som skriver. Hihi so long!

(And if someone is waiting for an email, it will come! Just that this hostel, using internet costs 4 dollar/h so haven't had any time for longer mails yet:))


sydney!

Sådärja! Kom fram till Sydney i torsdags morse, alltså. Det var morgon här så natt där hemma. Sydney i sig har väl inte gjort något superintryck på mig än så länge men det är helt okej! Ganska typisk storstad. Haha, rätt kul första intryck jag fick dock, när vi skulle checka in på Hostlet (vandrarhemmet) så står vi där och... så går brandlarmet! Kändes ju tryckt och bra! Nae men brandbilarna kom väldigt fort faktiskt och det visade sig vara falskt alarm. Som tur var!

Blev sen en ganska lugn dag, Jag, Karin och Frida mötte upp Karins pojkvän Elias och hans vänner Robin och Erik, sen gick vi en tur genom staden. Hann med två parker, en liten mini "djungel" och så såklart det omtalade Operahuset! Var inte sådär superhäftigt men nu har jag varit där iallafall.
¨
Igår hade vi en slags presentation av företaget vi åker med, work and travel, där de som jobbar presenterade sig och berättade lite om allt som finns och vad man kan göra och så. Så atte jag spontant bokade in mig på ett surf camp nästa vecka! Kommer bli galet! Ett av mina stora mål med den här resan var ju att lära mig surfa.. var dock osäker på om jag skulle ta ett sånt där "läger" eller se om det fanns någon mindre "surfskola" på någon strand... men fick bli det här campet, känns som ett skönt sätt att starta resan på och komma in lite i Australien. Herregud, jag fattar knappt är jag sitter här på andra sidan jorden? Galet.
Anyway resan gick bra och har redan träffat massor av jättehärliga människor! Delar just nu rum med tre tjejer som kom samtidigt med samma företag och de är helgoa allihopa och de ska också på Surflägret. Och Frida ska med dit! BLir gött! Ikväll är de maskerad som gäller, haha fyfan köpte en sombrero(?) mexikanarhatt ni vet! Och en lös mustasch. Blir kalas! Ska försöka ta mig tid för lite internettid imorgon med så ska jag visa bilder :)

Påtal om bilder, här är lite grann jag hunnit med hittils!

Eller föresten, tar bilderna imorgon eller nästa helg, gick jättesegt och min timme har nästan gått.

På återseende gott folk!

Hong Kong

Framme i Hong Kong! Sitter här med en efterlängtad kaffe. Mmmm.
Var ju lite lagom kul med en nästan timme försenad start i Sthlm men vi hann i tid i London. Trånga stela stolar som inte gick att luta bakåt men gott om mat iallafall haha. Först jordnötter och sen glass till efterrätt, jag var nöjd! :D
NU ska jag tydligen vara lite social så attee höörs i sydney!


Byebye Sweden

Nu är det jag och väskan! Haha. Hejdå Ringarum. Åker till arlanda nu och 18:40 ikväll går planet mot London, sen vidare till HongKong sedan till slutdestinationen Sydney. Eller, startdestinationen... Ska ju hinna med rätt mycket har jag tänkt. Så atte... vi hörs:D



Hehehe tönt^


Stress <3

Fattar inte att det ska vara så svårt (jobbigt)   att göra klart allt jag börjar på. Hade packat men var inte nöjd så nu ligger allt utspritt på golvet igen. Haha. Och rummet jag var så säker på att jag skulle hinna fixa, plocka ner typ allt och ha det städat och fint. Eller hur. G#"¤%&/(YHYG¤%¤&&/ Nåja. Nu ska jag snart in till stan och växla pengar sen får jag nog städa hela natten för imorgon åker jag! WOHO!


This, our town of halloween

Mm, nu är det nära. På tisdag 18:40 lyfter planet ifrån Arlanda och jag startar min resa till Australien. Haha, det är en sjukt skum känsla nu när jag säger Hej då till alla. Veta att vi inte kommer ses förrän tidigast nästa sommar?
Har provat att packa min feta backpacker väska nu två gånger men är inte helt nöjd så ska nog packa om den en gång till. Den väger dock bara ca 10 kilo vilket är perfekt! Var rädd att de skulle bli mycket mer än så. Anyway nu kommer snart lite släktingar för fika, kaffe, kakor, kramar och lycka till med resan samtal tror jag, haha.
Fixat skype och sånt nu med.

Och nästa helg är det Halloween, helt klart en av mina favorithelger under året! Förra året var jag Chesire cat från Alice i underlandet, Tim Burtons variant. Sydde allt själv med hjälp av mormor och kolla så fiiiin jag var :') Om det blir något halloweenfirande i år "down under" återstår att se men kommer nog tyvärr inte kunna gå lika all in då. Men men! Kommer fler chanser :D




lördag

Igår var det en liten avskedsfest hos Karin och Frida, mycket trevligt och de hade till och med tårta!! Jag älskar kalas. Liksom kom igen, tårta!  Blir aldrig för gammal för de, hihi. Det var iallafall jättekul att få träffa alla de som kom. Hann med bland annat lite biljardspel och kurragömma (en stor kartong fylld med frigolit ftw!) och en liten minimini roadtrip och aah. fest ;D
Oh! Natha kom ju på att hon inte gett mig någon 20års present ännu haha behövdes ju såklart inte heller men det hade hon med sig iallafall. Haha klockrent, en låda med Guiness och lite resesaker. = Nöjd tjej här! haha :D





aye

Såg nyss på nyaste pirates igen, den här gången med mamma och pappa. Tanken slog mig tidigare ikväll att idag att ikväll, är den sista fredagkvällen jag bara sitter här hemma, tar de lugnt umgås med dem. Sista fredagen på väldigt länge. Minst åtta månader! Sjuk känsla kan jag tala om. Haha, fattar knappt själv att det är sant. På ett bra sätt såklart dock! Nåja nu ska jag sova upp skapligt imorgon så jag hinner allt jag tänkt. Typ skriva mejl, provpacka en gång, städa lite etc. Sen ska jag till lite släktingar som fyllt år på kalas och sedan till sveriges snyggaste tvillingar (hihi) på avskedsfest! aah för oss!


hehe...

En fbkontakt hade lagt upp den här bilden tidigare idag och ja vad ska jag säga... hade ju inte direkt sagt nej varken till kameran eller bilen hehehehhe ge mig?


-




"Twenty years from now you will be more disappointed
by the things that you didn't do then by the things you did.
So throw off your bowlines.
Sail away from the safe harbour.
Catch the trade winds in your sails.
Explore. Dream. Discover"
                               - Mark Twain

Kalas

Mm helgen var helt okej i fredags hamnade jag och Natha på cromwells igen, himla trevligt ställe det där! Dock var de dåligt drag och rätt segt. Men ja trevligt och träffade en massa folk jag inte sätt på länge och en av dem skulle tydligen med snart till Australien så det var ju lite roligt!:)) Sen i lördags blev det 20års kalas för Karins pojkvän och två av hans vänner. Trevligt trevligt och mycket god mat plus tequila, haha gillart. Aah iallafall blev dock en väldigt lugn fest och inte så sent. Och hörhärdå jag hade klänning på mig!! Och uppsatt hår?! Det gott folk, det ser man mig inte i ofta :') men de kändes okej. Lite vääl fint för mig dock haha :D
SÅhär såg jag ut, iochförsig tog jag bilden när jag kom hem på natten, lite på lyset(haha älskar uttrycket) och håret var mycket ordentligare från början. Haha.


-

Var i Viken och fick massage förrut. Eller ja fick, betalade ju för det men haha äsch. Mycket välbehövligt!! En av de stora fördelarna med jobbet jag hade var att de ingick en timmes massage i månaden, utan lönavdrag. Snacka om lyx? Ooohja! Dock har jag ju väldigt bråkiga muskler i nacke och rygg så bokade in en timme nu så de skulle hinna mjukas upp ordentligt innan jag sticker till aussiland.
"Tänkte massera armar/bröstmuskler med" säger hon, bra ide säger jag. AJFYFARAO!!! Tanken hade aldrig nånsion slagit mig förrut att jag kunde varit spänd i armarna men dra åt skogen vad ont de gjorde när hon tröck på de musklerna. BAAH. Haha nu sitter jag iallafall här avslappnad men mycket mörbultad.
Hann även träffa finaste Natha ett tag innan jag for hem :)) bäst!


Tuesday

Så i fredags slutade jag på jobbet. Haha, eller ja, var ju aldrig fast anställd men endå. Var där på heltid även om det bara var som "extra". Anyway nu sa jag för ett tag sen att fram till oktober men inte längre. Nu ska jag vara ledig, vila upp mig, packa förbereda, städa, plocka ner mitt rum i kartonger osv.. för DEN 25e SMÄLLER DET!! Då flyttar jag "down under" minst 8 månader. :)))

Idag då, pappa är ju lärare och idag var det studiedag så vi åkte till flygvapenmuseet i Linköping! Mycket trevligt, faktiskt himla intressant med alla feta gamla stridsplan och flygplan överhuvudtaget... riktigt coolt! Botade dock inte min flygrädsla men äsch hade jag inte förväntat mig heller. Lite lugnande dock att se hur de utvecklats sen 1909 haha.


Här siktar jag för fullt med nått slags vapen haha sämst var jag meeeen...


RSS 2.0